❌İndirim Bitti! 9070XT Sapphire, akvaryum kasalı sistem 68.999 TL +3 taksit

BeeL

80+
Reaksiyon skoru
59
Fiyatı piyasada ki en iyisi, ilgilenenler bi göz atabilir.

Tek tek toplayınca 74.000 civarı çıkıyor, Vatan'ın yaptığı ram indirimleri gibi forumda takılıp sürekli indirim kovalayarak 1-2 ayda bu sistemden daha iyi sistemler çıkar. Yok ben bekleyemem, tek tek toplansın ayağıma gelsin uğraşamam kovalamakla diyen tayfa için fena fiyat değil.

Tek tek toplayınca 74.000 civarı çıkıyor, Vatan'ın yaptığı ram indirimleri gibi forumda takılıp sürekli indirim kovalayarak 1-2 ayda bu sistemden daha iyi sistemler çıkar. Yok ben bekleyemem, tek tek toplansın ayağıma gelsin uğraşamam kovalamakla diyen tayfa için fena fiyat değil.
Harcadığın emeğe değecek bir kar edemessin bence. Urunun fiyati güzel 6 taksit

• Beğen
Reaksiyonlar: BeeL
Hocam tek tek toplasak bence daha bile ucuza geliyor. Adamlar B840 anakart koyup 90mm soğutucu koymuşlar. Mesela kaba taslak yazayım parçaları toplayalım.
Anakart b650m-r olsa 4800 TL
İşlemci 7500F 6000 TL (kuponlarla 100 200 lira düştüğü için bu fiyat)
Ram: 6000 mhz cl30 alsan 11k
SSD: Kingston NV3 6600 TL ( Kuponlarla daha da düşebilir)
Soğutucu: Thermalright Refined 120 SE 840 TL
Ekran kartı: XFX 9070XT 33k (dün indirimdeydi hala öylemi bilmiyorum)
KASA+PSU: Cooler Master elite 600 850w gold 10.500
Abi toplayınca 72 73 civarı ediyor. Daha kaliteli anakart daha kaliteli ram daha kaliteli soğutucu daha kaliteli Psu var tamamen leş bir sistem olmuş. Hatta biraz daha zorlasak kasa+psu 10k da fazla daha da uygun alternatifler bulunur. Örneğin ventonun 1000w gold kasası 8 civarıydı. Saçma sistem yani almayın sakın. En ufak özelleştirmede gereksiz bir fiyat koyuyo sinerji. Bunu sadece sinerji yapıyo bu arada diğer firmalarda mantıklı özelleştirmeler oluyor sinerji de neyi değiştirsen 3k 3k fiyat artıyo.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

DİPNOT: Çoğu parçayı 6 taksit seçebiliyorsunuz hocam 6 taksit diyip sinerjiyi savunmayın lütfen bana.

EDİT: Sistem 6 taksitte değilmiş uzaklaşın bu sistemden :)

Son düzenleme:
Hocam tek tek toplasak bence daha bile ucuza geliyor. Adamlar B840 anakart koyup 90mm soğutucu koymuşlar. Mesela kaba taslak yazayım parçaları toplayalım.
Anakart b650m-r olsa 4800 TL
İşlemci 7500F 6000 TL (kuponlarla 100 200 lira düştüğü için bu fiyat)
Ram: 6000 mhz cl30 alsan 11k
SSD: Kingston NV3 6600 TL ( Kuponlarla daha da düşebilir)
Soğutucu: Thermalright Refined 120 SE 840 TL
Ekran kartı: XFX 9070XT 33k (dün indirimdeydi hala öylemi bilmiyorum)
KASA+PSU: Cooler Master elite 600 850w gold 10.500
Abi toplayınca 72 73 civarı ediyor. Daha kaliteli anakart daha kaliteli ram daha kaliteli soğutucu daha kaliteli Psu var tamamen leş bir sistem olmuş. Hatta biraz daha zorlasak kasa+psu 10k da fazla daha da uygun alternatifler bulunur. Örneğin ventonun 1000w gold kasası 8 civarıydı. Saçma sistem yani almayın sakın. En ufak özelleştirmede gereksiz bir fiyat koyuyo sinerji. Bunu sadece sinerji yapıyo bu arada diğer firmalarda mantıklı özelleştirmeler oluyor sinerji de neyi değiştirsen 3k 3k fiyat artıyo.

DİPNOT: Çoğu parçayı 6 taksit seçebiliyorsunuz hocam 6 taksit diyip sinerjiyi savunmayın lütfen bana.

EDİT: Sistem 6 taksitte değilmiş uzaklaşın bu sistemden :)
Su tarz satıcılar hala peşine taksit ten kaciniyor milletin kolay alma sebebi de peşine taksit olması zaten aylik ne kazanıyor da bir anda versin adam gidip 9 ay taksit yapsan milletin evi pc görür mesela ben de gidip 9 taksite pulse xt aldım yoksa almazdım en azından aylık ödeme rahatlığı oluyor

Su tarz satıcılar hala peşine taksit ten kaciniyor milletin kolay alma sebebi de peşine taksit olması zaten aylik ne kazanıyor da bir anda versin adam gidip 9 ay taksit yapsan milletin evi pc görür mesela ben de gidip 9 taksite pulse xt aldım yoksa almazdım en azından aylık ödeme rahatlığı oluyor
Hocam sinerji 80 90k lık sistemi peşin fiyatına 9 taksit ayağına 110a falan satıyo ben o firmadan her şey beklerim. Wraithle sinerji kafamda çarpışıyo hangisi daha leş diye

Hocam sinerji 80 90k lık sistemi peşin fiyatına 9 taksit ayağına 110a falan satıyo ben o firmadan her şey beklerim. Wraithle sinerji kafamda çarpışıyo hangisi daha leş diye
Hepsiburada ve Amazon bu konuda çok esnek bir şey alırsam eğer Satıcı Amazon veya hepsiburada işe arada ki fiyatı gözüm görmez iki firma ile de güzel geçmişim oldu

Bir aralar güzel f/p sistemler çıkarmıştı sinerji o yüzden wraith diyorum.

B840 veya A620 anakart bana çok itici Geliyor. İleride X3d işlemci alırsanız curve optimizer çalışmaz ve X3d güçlendirme modlarını kullanamazsınız. X3d modlarıyla işlemci en az 7-8 derece serin çalışır.

Son düzenleme:
Hocam inşallah almayı düşünmüyosundur. B840 ve A620 ile su yoluna gidilmez. B840ın A620 den tek farkı EXPO açılabilmesi.
Yorumumu güncelledim. İleride X3d alacak için kötü anakartlar.Ben 5700X3D kullanıyorum, ben daha pc toplamam ama DDR5 sistem toplasam overclock olmayan anakart almam. Overclock özelliği benim için önemli olmasa da undervolt önemli.

Ben şuna göre yorum yaptım, baktığımda daha iyi bir fiyat göremedim ve tek tek toplayıncada fiyat avantajın oluyor. Daha iyisi daha kötüsü gelir mi gider mi onu bilemem şuan anlık değerlendirildiğinde daha iyisini göremedim

Geri