shaco27 80+ Silver Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 4,107 Reaksiyon skoru 2,150 Dün, 20:51 Konu Sahibi Konu Sahibi #27 mornix yazmış: eleman yükseltmiş haberim yok ben sadece gördüm girdim Devamı için tıklayın... ömer çoşturmuş haberim yok
mornix yazmış: eleman yükseltmiş haberim yok ben sadece gördüm girdim Devamı için tıklayın... ömer çoşturmuş haberim yok
mornix 80+ Silver Katılım 7 Şubat 2026 Mesajlar 2,621 Reaksiyon skoru 728 Dün, 20:53 #28 shaco27 yazmış: ömer çoşturmuş haberim yok Devamı için tıklayın... ne biliyim bir anda arkadaş görmüyormusun eski konu ne bileyim bazı arkadaşlar yükseltmiş bende gördüğümü yazdım
shaco27 yazmış: ömer çoşturmuş haberim yok Devamı için tıklayın... ne biliyim bir anda arkadaş görmüyormusun eski konu ne bileyim bazı arkadaşlar yükseltmiş bende gördüğümü yazdım
shaco27 80+ Silver Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 4,107 Reaksiyon skoru 2,150 Dün, 20:57 Konu Sahibi Konu Sahibi #29 mornix yazmış: ne biliyim bir anda arkadaş görmüyormusun eski konu ne bileyim bazı arkadaşlar yükseltmiş bende gördüğümü yazdım Devamı için tıklayın... olur üstat sıkıntı etme sende suç yok.
mornix yazmış: ne biliyim bir anda arkadaş görmüyormusun eski konu ne bileyim bazı arkadaşlar yükseltmiş bende gördüğümü yazdım Devamı için tıklayın... olur üstat sıkıntı etme sende suç yok.