GTX 1660 Furmark sonucu sorun var mı?

kaiza

80+
Reaksiyon skoru
1
ikinci el gainward 1660 Süper ekran kartı aldım, (düzeltme) kartın önceki sahibi furmark testini gönderdiğinde avg: 90-92 fps sıcaklık ise ortalama 75 derece idi. Kartı apu sistemime taktım 15 dakika furmark testine soktum değerler bu şekilde aradaki fark neyden kaynaklıdır acaba? apu olduğu için amd yazılımıyla mı sıkıntıya giriyor pek bilgim olmadığı için anlamlandıramadımda.

Ekler

• IMG_9906.webp
    IMG_9906.webp
    193.8 KB · Hit: 52
Son düzenleme:
ikinci el gainward 1660 Süper ekran kartı aldım, kartı yaklaşık 15 dakika furmark testine soktum ve sonuçlar görseldeki gibidir. herhangi bir sorun teşkil edecek durum var mı örneğin bakım ihtiyacı vb. ?
sıkıntılı gözükmüyor değerleri gayet iyi , gönül rahatlığıyla kullanabilirsin hayırlı olsun güle güle kullan :kedi:

ikinci el gainward 1660 Süper ekran kartı aldım, kartı yaklaşık 15 dakika furmark testine soktum ve sonuçlar görseldeki gibidir. herhangi bir sorun teşkil edecek durum var mı örneğin bakım ihtiyacı vb. ?
aynısının palit olanı vardı değerler hemen hemen aynı hot spotum 74 geçmiyordu çip 68 bir bakım yapsan faydası olabilir benim kart açılmamıştı

Furmak üzerinden GPU-Z aç oradan sensors kısmına gir ve oradaki değerleride kontol edersen daha sağlıklı olur

temiz, kac fan acıyor, diğer yerden gpu-z yi aç fan speed yüzde kac 30 50 70 falansa adam olana cok bıle

sıkıntılı gözükmüyor değerleri gayet iyi , gönül rahatlığıyla kullanabilirsin hayırlı

temiz, kac fan acıyor, diğer yerden gpu-z yi aç fan speed yüzde kac 30 50 70 falansa adam olana cok bıle
pc’ye start verdiğimde tek fanla açılıyor sonrasında ekran geldikten 1 dakika sonra diğer fanı açıyor. yaklaşık 2-3 saattir açık pc yükte falan değil masaüstünde fanlar ise %29
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sıkıntılı gözükmüyor değerleri gayet iyi , gönül rahatlığıyla kullanabilirsin hayırlı olsun güle güle kullan :kedi:
teşekkür ederim hocam

ikinci el gainward 1660 Süper ekran kartı aldım, (düzeltme) kartın önceki sahibi furmark testini gönderdiğinde avg: 90-92 fps sıcaklık ise ortalama 75 derece idi. Kartı apu sistemime taktım 15 dakika furmark testine soktum değerler bu şekilde aradaki fark neyden kaynaklıdır acaba? apu olduğu için amd yazılımıyla mı sıkıntıya giriyor pek bilgim olmadığı için anlamlandıramadımda.
Berbat değil. Ancak %70 fan için iyi değerler de değil doğrusu. Uzun zamandır bakim yapılmadı ise fan temizliği + macun değişimi yapılabilir.

Geri