🔥İndirim Gigabyte RTX 5070 Windforce OC SFF - 29.872,31 TL (Outlet)

Daha ucuza 9070 varken niye bunu alayım ki.
Kral, 150 defa anlatıldı bu konu.

Soru: 9070 xt varken neden alınır?

Cevap: Ray Tracing - Path Tracing performansı daha iyi. DLSS 5 i olacak. Yapay zekası daha iyi. Cuda çekirdekleri var. TDP si daha az. Mfg avantajı var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Temkinli olmakta fayda olması ile birlikte geçen bir arkadaşın bu satıcıdan outlet 23.902 TL, rx 9070 aldığını ve memnun olduğunu söylemesi üzerine isteyenler bu arkadaşlar gibi şansını deneyebilir tabi.

Alttaki konu 👇

Son düzenleme:
Bu satıcı mimli değil miydi sanki 2. el ürünleri sıfır diye iteliyor vs diye?

Ürün outlet arkadaşlar. Bazı kredi kartlarına peşin fiyatına taksitle alınabiliyor.

aga ben aynı kartı kasım 2025 de 30 bin tl ye aldım hepsiburada incehesap satıcısından. şuanki piyasada bu kart iyi bir satıcıda 38-40 bin civarlarında. satıcısını da tanımıyorum outlet diyor bi de teşhir mi yoksa başka bişey mi belli değil. riske girmeye gerek yok bence.

Daha 1 ay olmamıştır bu saticidan kutu hasarlı oled monitor aldım gerçektende 0 jelatinleri üzerinde geldi ve en önemlisi cihazda hiç bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. Hatta başka bi yorumda infodan bakmış arkadaş çalışma saati 0 gözüküyor diye resim paylaşmış. Bazı ürünlerinin fiyatı çok uygun gerçekten.

Geri