❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Ram geldi sonunda afdafdadaad. +Bonus yht

d5098604-fb59-4525-a493-ecfb21f25a90.webp

Pazartesi şubeden 16x2 ram sipariş vermiştim. Biraz önce aradılar ve siparişi iptal etmek durumundayız, sipariş verdiğimiz ürünü mağaza başkasına satmış dediler. Dedim muadil ürün alamıyor muyuz, aynı fiyatta başka ürün yok veremeyiz iptal etmemiz gerekiyor dediler. Sipariş veya stoğunuzun yönetememeniz benim mağdur olmama neden olmamalı bi çözüm üretmek zorundasınız dedim ama mağaza gidip Bi görüşeceğim. Olmazsa faturayı alıp thh'ye vereceğim.
Mağazam alıp da iptal olan var mı acaba, nasıl bir aksiyon aldınız?

Sadece hakkımı aramak için uğraşmıştım, rami de arada almış olduk 😁

Ekler

• Orta ram.webp
    Orta ram.webp
    38.5 KB · Hit: 145
Nasıl aldınız benimde bir siparişim iptal oldu ama çözüm bulamadım
Hocam ben mağazadan sipariş vermiştim, 23 Nisanda stok yüzünden iptal oldu diye aradılar, dedim şubeden sipariş verdim stok kontrolünü yapamamanız benim hatam değil, beni mağdur edemezsiniz diyip kabul etmedim. İptal ettikleri günden bir gün sonra mail attım Vatan Bilgisayara. Bugün thh’ye verdim. Bugün şans eseri aldığım ramin aynı şubeden stoğa girdiğini gördüm. Şubeyi aradım tekrar, dedim fiyat yüksek ama stoğa girmiş bunu benim alabilmem lazım dedim. Sonra stok kısmıyla görüşmüşler ok dediler gittim aldım. Pazartesi thh'ye iptale gideceğim, online açılabiliyor ama online iptal olmuyormuş.

Geri