❌İndirim Bitti! SAPPHİRE PURE 9070XT 34.767₺

Beslersin de 5600 biraz ıkınır ısınır.
Hocam siz bayadır takiptesiniz siz hiç gördünüz mü sıfır 9070 xt pure ucuza? ben ilk günden beri takip ediyorum 32 bile görmedim sıfır olarak depo fln değil.

2K Ultra'da bence idare edersin. Ben çok araştırdım çıktığı günden itibaren akakce, epey verisine göre 33.599 TL altına inmemiş sıfırı
Beslersin de 5600 biraz ıkınır ısınır.
benim maksatım rx6700 ü en kısa yoldan upgrade etmek hani am5 falan geçmeden bişeyler yapmam lazım sistemde kule tipi sogutucu falan var imzada yazıyor bence soğutur ya şuandada 2kda oynuyorum hiç 75 üstü görmedim ama emin olamıyorum

5600 ne büyük işlemci ya
Babadır babaaaa.
Hocam siz bayadır takiptesiniz siz hiç gördünüz mü sıfır 9070 xt pure ucuza? ben ilk günden beri takip ediyorum 32 bile görmedim sıfır olarak depo fln değil.
İndirim harici hayır ilk çıktığı zamanlar bile 30-31k civarıydı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

benim maksatım rx6700 ü en kısa yoldan upgrade etmek hani am5 falan geçmeden bişeyler yapmam lazım sistemde kule tipi sogutucu falan var imzada yazıyor bence soğutur ya şuandada 2kda oynuyorum hiç 75 üstü görmedim ama emin olamıyorum
Darboğaz tabii ki yersin ama %10-15 olur geleceğe yatırım yapmak için çok iyi olur 9070xt. Yemeyeceğin oyunlar da var bu arada ama yersen %10-15 dir onun da bir zararı olmaz.

8-9K olsa 5700X3D alın rahatınıza bakın diyeceğim de malesef 2. eli 15K :D

8-9K olsa 5700X3D alın rahatınıza bakın diyeceğim de malesef 2. eli 15K :D
işte mantıksız geliyor bana 15k vereceğime am5 geçerim direk :) benim sadece ekran kartını yükseltmem lazım ha yetmiyormu diyecek olursanız yetiyor şuan her oynu 2kda yüksek ultrada 80 110 fps oynatıyor ben biraz daha ileri dönük düşünüyorum ondan

rakibi ne oluyor bunun 5070ti falanmi

işte mantıksız geliyor bana 15k vereceğime am5 geçerim direk :) benim sadece ekran kartını yükseltmem lazım ha yetmiyormu diyecek olursanız yetiyor şuan her oynu 2kda yüksek ultrada 80 110 fps oynatıyor ben biraz daha ileri dönük düşünüyorum ondan

5070-5070 Ti arası fakat 5070 Ti'ye çok daha yakın %3-5 fark var max.

5070 ti oyundan oyuna değişiyor birbirlerini geçiyorlar ama eşitler.

Türkiye de ne olacağı belli değil şimdiden almak mantıklı olur evet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,135
Üyeler
193,269
Son üye
herakes
Geri