Yardım CS 2 de hangi bıçağı almalıyım? Devamında hangi işlemler oluyor?

Ben alsam cfloat veya bynogameden alırım ikisininde yanlış değilsem takas koruması var
Steam topluluk pazarı hariç hemen alabileceğim bir yol yok sanırım değil mi

7-8 gün beklemek koyuyor şuan piyasa altına alınıyor gerçi ama olsun hemen ulaşmak istiyorum kasa açtım dün 20 tane yok şansıma çıkmıyor
ben olsam csfloattan alırım bekleme olmuyor sen istediğin ürünü hemen alıyosun sadece 8 gün beklemeli satabilirsin

csfloatta muhtemelen daha uyguna bulursun oralara bak.

10k ya ben olsam güzel tek bıçak alırdım seçtiğin bıçaklar çok kötü bana hitap etmiyo yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Steam topluluk pazarı hariç hemen alabileceğim bir yol yok sanırım değil mi
csfloat tarzı sitelerdende hemen alıyosun

ürün hemen envanterime geçtiği sürece sorun değil 7-8-10 20 gün takas banı kalsın üstünde sıkıntı yok :D nereyi önerirsiniz bynogame gibi beklemek istemiyorum 8 gün sonra ürün hesabıma geçmesin

ürün hemen envanterime geçtiği sürece sorun değil 7-8-10 20 gün takas banı kalsın üstünde sıkıntı yok :D nereyi önerirsiniz bynogame gibi beklemek istemiyorum 8 gün sonra ürün hesabıma geçmesin
csfloata bak en uygun orası aldığın zaman satıcı onaylıcak onayladığı gibi envanterine geçiyor

csfloattan al geç daha iyidir.

1777584328545.webp

burdan böyle hoşuna giden bıçakları serverlarda deneyip alabilirsin

Satın alım işlemi nasıl oluyor hocam hiç kullanmadım da hemen takas geliyor mu ve ürün envanterime düşüyor mu onayladıktan sonra
He bu arada tırnak makası alma önermem

csfloattan alırsan ürünü adam direk sana trade ile gönderiyor para adama 8 gün sonra gidiyor sen bıçağına şuanda kavuşuyorsun

Geri