Geçiyor da csfloattan daha pahalı steampeki steam pazarından alsam ürünü direk hesaba geçiyor dimi kasa alımında olduğu gibi ?
Yok .)Steam topluluk pazarı hariç hemen alabileceğim bir yol yok sanırım değil mi
Hepsinde 7 gun yasagi varSteam topluluk pazarı hariç hemen alabileceğim bir yol yok sanırım değil mi
ben olsam csfloattan alırım bekleme olmuyor sen istediğin ürünü hemen alıyosun sadece 8 gün beklemeli satabilirsin7-8 gün beklemek koyuyor şuan piyasa altına alınıyor gerçi ama olsun hemen ulaşmak istiyorum kasa açtım dün 20 tane yok şansıma çıkmıyor
csfloat tarzı sitelerdende hemen alıyosunSteam topluluk pazarı hariç hemen alabileceğim bir yol yok sanırım değil mi
csfloata bak en uygun orası aldığın zaman satıcı onaylıcak onayladığı gibi envanterine geçiyorürün hemen envanterime geçtiği sürece sorun değil 7-8-10 20 gün takas banı kalsın üstünde sıkıntı yoknereyi önerirsiniz bynogame gibi beklemek istemiyorum 8 gün sonra ürün hesabıma geçmesin
ürün hemen envanterime geçtiği sürece sorun değil 7-8-10 20 gün takas banı kalsın üstünde sıkıntı yoknereyi önerirsiniz bynogame gibi beklemek istemiyorum 8 gün sonra ürün hesabıma geçmesin
Satın alım işlemi nasıl oluyor hocam hiç kullanmadım da hemen takas geliyor mu ve ürün envanterime düşüyor mu onayladıktan sonraAlıntıyı görüntüle
burdan böyle hoşuna giden bıçakları serverlarda deneyip alabilirsin
He bu arada tırnak makası alma önermemSatın alım işlemi nasıl oluyor hocam hiç kullanmadım da hemen takas geliyor mu ve ürün envanterime düşüyor mu onayladıktan sonra