Ben en çok odysseyi sevdim sizde çok seversiniz eğer bu tarz oyunları seviyorsanız valla giriş müziğini bir 10 saat dinlerim aralıksız o giriş müziği adamı savaşa götürür.bende şu an Origins - Odyssey - Assassins creed 2 var. Üçünü de hiç oynamadım, hiç deneyimim yok. En çok hangisinden zevk alırım (bu üçlü içinden olmasına hiç gerek yok, unity falanda olabilir yani)
Assassin's Creed: Revelationsbende şu an Origins - Odyssey - Assassins creed 2 var. Üçünü de hiç oynamadım, hiç deneyimim yok. En çok hangisinden zevk alırım (bu üçlü içinden olmasına hiç gerek yok, unity falanda olabilir yani)
Odeysseybenim fav ac net odyssey, hele tr yama ile inanılmaz keyifli oluyor, odysseyin tabanı originsin gelişmişi gibi, önce origins oyna sonra odyssey, daha sonra eski serilerini sıradan oynarsın, asıl oyunun motor gelişimi originsle başlıyor, ama beni odysseyden sonra valhalla hiç sarmadı
Shadows babadirbenim fav ac net odyssey, hele tr yama ile inanılmaz keyifli oluyor, odysseyin tabanı originsin gelişmişi gibi, önce origins oyna sonra odyssey, daha sonra eski serilerini sıradan oynarsın, asıl oyunun motor gelişimi originsle başlıyor, ama beni odysseyden sonra valhalla hiç sarmadı