Çözüldü✓ 13-15K BANDINDA BEYAZ ANAKART TAVSİYESİ ACİL !!

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
15000
1777646839418.webp

Kardeşim için şöyle beyaz bir sistem topluyorum fakat beyaz anakart konusunda çok kararsız kaldım. Forumda kullanmadığımız ürünler başlığında
GIGABYTE X870 AORUS PRO ICE vardı fakat satıldı
MSI B850M EDGE TI bakıyorum fakat kasa içi dolu ve premium gözüksün istiyorum ama anakart matx. Nasıl duracağı konusundada pek bi bilgim yok. Bu konuyla ilgili beyaz ve iyi bir anakart önerisinde bulunabilirseniz çok sevinirm.

X870 EDGE TI de var fakat biraz bütçemi aşıyor.

Alıntıyı görüntüle
Kardeşim için şöyle beyaz bir sistem topluyorum fakat beyaz anakart konusunda çok kararsız kaldım. Forumda kullanmadığımız ürünler başlığında
MSI B850M EDGE TI bakıyorum fakat kasa içi dolu ve premium gözüksün istiyorum ama anakart matx. Nasıl duracağı konusundada pek bi bilgim yok. Bu konuyla ilgili beyaz ve iyi bir anakart önerisinde bulunabilirseniz çok sevinirm.

x870e edge ti wifi

Alıntıyı görüntüle

Şöyle bir şey düşündüm 6k daha ucuz olan b850 olan matx anakartı alıp kalan 6k ile de ekran kartını dik çevirip anakartın o boşluğunu kapatsam daha iyi olmaz mı
x870 aourus ice kulalndıysan onun altına inmiş olucaksın evet benzer olsalarda x870 kullanmıssın tatmısın yeni alacagın ürün onun üstü olan x870e olmalı gene kendin bilirsin

x870 aourus ice kulalndıysan onun altına inmiş olucaksın evet benzer olsalarda x870 kullanmıssın tatmısın yeni alacagın ürün onun üstü olan x870e olmalı gene kendin bilirsin
x870 kullanmadım. forumda abdullah satıyordu x870 aorus anakart ben alana kadar benden önce başkası aldı onu . Ondan dolayı diğer sçeeneklere geri döndüm

x870 kullanmadım. forumda abdullah satıyordu x870 aorus anakart ben alana kadar benden önce başkası aldı onu . Ondan dolayı diğer sçeeneklere geri döndüm
pardon o zaman kullandım sattım anladım o zaman b850 güzel bir anakart alabilrisiniz beyaz

AORUS B850 ELITE WIFI7 ICE alıyorsun geçiyorsun.

msi olan kart b850m değil B850 miş yani sorun çözüldü arkadaşlar msi b850 edge ti anakartı almış bulunmaktayım. herkese teşekkürler

Geri