BMW 320i BMW 320D BMW 116 İ Hangisini Almalıyım?

kanka bütce düz 1milyon ise pek bulasmanı tavsiye etmem acıkcası cünkü su kacakları yağ kacakları vb derken bu kmlerdeki bi araç için biraz fazla ödersin ama illa ki bmw istiyorum dersen triger kayışı yeni değişmiş 2013 civarı 320d bakabilirsin yağ pompası da değişmiş olursa cok daha iyi olur senin icin

hocam haklılık payınız var çoğu kişi şişirme yazıyor sebebi sigorta şiketlerinin en ufak şeye kadar değişen vs yazdığı için ama sahtekarlık yapanlar da çok var şahsen ben ağır hasarlı araba da topladık
motosiklette en son mesela honda NC750X diye bir motor aldım motorun fiyatı 600k kabaca servis 300k tramer yazmış motora günümüzde artık parça fiyatlarından dolayı tramerler yüksek çıkıyor şahsen ağırhasarlı alırım
çünkü günümüzde ufak tefek kaporta hasarından dolayı ağırhasarlı olarak çok araç var

andçetin ve serhat inci bu iki kişinin videolarına bakın çoğu araçla ilgili düzgün bilgi veriyorlar
valla kanka hasarına göre değişir ama yine de almam satarken ben uğraşıcam çünkü birde komik tarafı ederini yazsalar alırsın ama herif temiz opel corsaya 550 600 arası yazıyor donanım vs değişiyor birisi gitmiş tavan değişik 575k yazmış hani nerde ederi? ederinde fiyat yazan yok o yüzden almam ağır hasarlı falan satarkende aşırı zor alıcı bulacaksın çünkü ben ağır hasarlıyı hayır yapıyorum mesela direkt gereksiz çünkü adam sağlam parasına yazıyor birde biliyoruz o sigorta şişirmesi kolpalarını ne pertleri iteliyorlar öyle alan alsın ben bulaşmam

kanka bütce düz 1milyon ise pek bulasmanı tavsiye etmem acıkcası cünkü su kacakları yağ kacakları vb derken bu kmlerdeki bi araç için biraz fazla ödersin ama illa ki bmw istiyorum dersen triger kayışı yeni değişmiş 2013 civarı 320d bakabilirsin yağ pompası da değişmiş olursa cok daha iyi olur senin icin
116i düşünüyorum

hocam 116'ların benzinlileri biraz sıkıntılı tavsiyem dizel almanız yönünde 116 alıcaksanız
Benzinliler daha seri gidiyor diye istiyorum, nasıl sıkıntıları var dizele nazaran?

Benzinliler daha seri gidiyor diye istiyorum, nasıl sıkıntıları var dizele nazaran?
116i de n13 var cok hassas bi motor yağını sürekli değiştirmen gerekiyo yanlısım yoksa 116 dizelde b37 motor var düzgün kullandıgınız sürece size 116i motorun 5 de 1 i kadar masraf yaratır

bmw araba alıyorsan 1 milyonun yanında bir 500 daha ayırman lazım bmw parçaları ve araçları pahalı oldugu için kaskosuz binemezsin lastikler aldıgın araçda çok eskidir güncel lastik dişi güzel 8 set lastik alman lazım yazlık 4 ve kışlık 4 adet şeklinde zaten zts ve muayenesi vs si ve arızaları ile o araç sana 1.7 milyona patlar zaten.

116i de n13 var cok hassas bi motor yağını sürekli değiştirmen gerekiyo yanlısım yoksa 116 dizelde b37 motor var düzgün kullandıgınız sürece size 116i motorun 5 de 1 i kadar masraf yaratır
Anladım, benim bütçemde 200 bin km civarı 116dler var. Nasıldır?

Anladım, benim bütçemde 200 bin km civarı 116dler var. Nasıldır?
yani illa bmw istediginiz icin yapıcak bise yok alabileceginiz en düşük kmlerde bakın ağır bakımları yapılmış ve yağ pompası değiştirilmiş olursa daha iyi olur kaput değişen olmasın bmw de ön taraftan kaza yapınca geri toplanmıyor bunun dışında pek bi önerim yok

İstediğin modeli sorabilirsin hocam.

320i 2.0 motor 184hp motoru fena değil alınabilir 1 2 yag kacağı vs olabilir yaptırırsın çok uğraştırmaz ve ciğerli motordur. Ama 2012 model vs bu motorlar.

116i 1.6 136hp olanlar N13 en belalı motor masraf cıkarmaya da bilir motor da yaptırabilir bmw motoru değil psa motor.

320d 2015 öncesi olanlar 2.0 N47 iyi motor ama ağır bakımı masraflı ve yüksek km durduk yere motor yaptırabiliyor. Yüksek km almak risk ve ağır bakımsız alınmaz ağır bakımı 130k falan tutuyor. Bu motor da ciğerli ama durduk yere 4.. piston yatak sarabiliyor vs acayip sebepsiz arıza yaşattığı oluyor.

320i 2.0 motor 184hp motoru fena değil alınabilir 1 2 yag kacağı vs olabilir yaptırırsın çok uğraştırmaz ve ciğerli motordur. Ama 2012 model vs bu motorlar.

116i 1.6 136hp olanlar N13 en belalı motor masraf cıkarmaya da bilir motor da yaptırabilir bmw motoru değil psa motor.

320d 2015 öncesi olanlar 2.0 N47 iyi motor ama ağır bakımı masraflı ve yüksek km durduk yere motor yaptırabiliyor. Yüksek km almak risk ve ağır bakımsız alınmaz ağır bakımı 130k falan tutuyor. Bu motor da ciğerli ama durduk yere 4.. piston yatak sarabiliyor vs acayip sebepsiz arıza yaşattığı oluyor.

320d'ler de düşük KM bulmak samanlıkta iğne aramak gibi bir şey. :D Bulamıyorsun, bulsan da fiyat 2'ye katlıyor. :D 2015 sonrası B47 daha sorunsuz N47'ye göre ama fiyatlar malum.

116d ler nasıldır?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca 320d yi kaç km civarı bakayım

116d ler nasıldır?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca 320d yi kaç km civarı bakayım
320d dusuk km bulman zor mümkünse 200km gecmemis olsun.

116d - 116d ED var. ED olanlar manuel motoru N47.

116d icinde iki motor seçeneğine ayrılıyor
1.6 dizel N47 ve 1.5 dizel 3 silindir B37.
B37 motor olan daha güncel kasada geliyor ve daha uygun fiyata bulabiliyorsun bu yönden iyi ama 1/2 kronik yasatabilir.
Burda iki motor seceneğinden birini elemek yerine en dusuk km olanı alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,591
Üyeler
193,442
Son üye
nrkrm
Geri