❌İndirim Bitti! 🔥 İncehesap 01.00 Fırsatı: 1 TL’ye 7.1 Gaming Kulaklık! 🔥

yok. olsa da buga girer zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

geçen sene yüklendi
Hocam siz geçen sene aldığınız için soruyorum, ürünü önceden sepete ekleyince tam saatinde ürünün fiyatı düşüyor mu ? Yoksa tam indirim aktif olduğu zaman mı sepete eklemeliyiz ürünü ?

Hocam siz geçen sene aldığınız için soruyorum, ürünü önceden sepete ekleyince tam saatinde ürünün fiyatı düşüyor mu ? Yoksa tam indirim aktif olduğu zaman mı sepete eklemeliyiz ürünü ?
Önceden ekleyebilirsin ama hangisi belli değil

Mantıken sepetinde olan ürünün fiyat değeri değiştiği için sepetin'de de düşecektir.

Ben bunun bilgisini verirsem ben nasıl alacagım?

Hangi ürün olduğu belli olunca sepete ekle düşer. Bu tür şeyleri sunucuya yakın olan kazanıyor bende genelde sunuculara yakın oluyorum mesela valorant tr sunucusunda da en az pingle falan oynuyordum

Hangi ürün olduğu belli olunca sepete ekle düşer. Bu tür şeyleri sunucuya yakın olan kazanıyor bende genelde sunuculara yakın oluyorum mesela valorant tr sunucusunda da en az pingle falan oynuyordum
Bizim Osmaniye'de şansımız yok desene hocam :D :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,897
Üyeler
193,853
Son üye
quantaism
Geri