Hocam siz geçen sene aldığınız için soruyorum, ürünü önceden sepete ekleyince tam saatinde ürünün fiyatı düşüyor mu ? Yoksa tam indirim aktif olduğu zaman mı sepete eklemeliyiz ürünü ?yok. olsa da buga girer zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
geçen sene yüklendi
Önceden ekleyebilirsin ama hangisi belli değilHocam siz geçen sene aldığınız için soruyorum, ürünü önceden sepete ekleyince tam saatinde ürünün fiyatı düşüyor mu ? Yoksa tam indirim aktif olduğu zaman mı sepete eklemeliyiz ürünü ?
Mantıken sepetinde olan ürünün fiyat değeri değiştiği için sepetin'de de düşecektir.Hocam siz geçen sene aldığınız için soruyorum, ürünü önceden sepete ekleyince tam saatinde ürünün fiyatı düşüyor mu ? Yoksa tam indirim aktif olduğu zaman mı sepete eklemeliyiz ürünü ?
Ben bunun bilgisini verirsem ben nasıl alacagım?Hocam siz geçen sene aldığınız için soruyorum, ürünü önceden sepete ekleyince tam saatinde ürünün fiyatı düşüyor mu ? Yoksa tam indirim aktif olduğu zaman mı sepete eklemeliyiz ürünü ?
özelden yazBen bunun bilgisini verirsem ben nasıl alacagım?
Hangi ürün olduğu belli olunca sepete ekle düşer. Bu tür şeyleri sunucuya yakın olan kazanıyor bende genelde sunuculara yakın oluyorum mesela valorant tr sunucusunda da en az pingle falan oynuyordumHocam siz geçen sene aldığınız için soruyorum, ürünü önceden sepete ekleyince tam saatinde ürünün fiyatı düşüyor mu ? Yoksa tam indirim aktif olduğu zaman mı sepete eklemeliyiz ürünü ?
5k puan 50 kuruş yapıyor galibaincehesap puanları ne işe yarıyor 5k varmış bende puanla alıcam 1 tl veremem cebi yorar
hayda 50 kuruşa geldi kulaklık5k puan 50 kuruş yapıyor galiba![]()
Bizim Osmaniye'de şansımız yok desene hocamHangi ürün olduğu belli olunca sepete ekle düşer. Bu tür şeyleri sunucuya yakın olan kazanıyor bende genelde sunuculara yakın oluyorum mesela valorant tr sunucusunda da en az pingle falan oynuyordum
bu ürenlerde puan kullandırmaz incehesaap. gaminggecesi ürünlerinde de kullanamazsın puan5k puan 50 kuruş yapıyor galiba![]()
Bende Adanadan İstanbula taşındım İncehesapın bedava gamepower ürünlerini almak için.Bizim Osmaniye'de şansımız yok desene hocam![]()
![]()