Delta force operasyon modu yine FPS ama denemeni öneririm.Sadece valo cs atıyom baska hiçbir oyunu oynuyamıyom inanılmaz sıkıyo, sıkmayacak oyun onerısı yapabılır mısınız?
Su ana kadar bitirdigim oyunlar :
RDR2
dark fantasy tarzı bır seyler var mı, boyle sovalye olup kale fethetmek falan ıstıyomDelta force operasyon modu yine FPS ama denemeni öneririm.
Alıntıyı görüntüle
şu oyunların da hepsini öneririm yanına hades 2 de ekle.
tam olarak dediğin tarzda sayılmaz ama kingdom come delevere 2 tam ağzına layık gibi.dark fantasy tarzı bır seyler var mı, boyle sovalye olup kale fethetmek falan ıstıyom
Skyrimi de ekle listeye.dark fantasy tarzı bır seyler var mı, boyle sovalye olup kale fethetmek falan ıstıyom
unutmusum bak bunları eklemeyı lats of us 1 oynadım 2yi yarıda bıraktım, witcher3 u de yarıda bıraktım. Tesekkurler onerı ıcınlast of us 1 2 god of war uncharted witcher 3 detroit bunları daha oynamadıysan oyna
Call of duty serisini bitirinSadece valo cs atıyom baska hiçbir oyunu oynuyamıyom inanılmaz sıkıyo, sıkmayacak oyun onerısı yapabılır mısınız?
RDR2
fps oyunlarındaki sınırsız aksiyonu sevdiğin için oynuyorsan just cause 3Sadece valo cs atıyom baska hiçbir oyunu oynuyamıyom inanılmaz sıkıyo, sıkmayacak oyun onerısı yapabılır mısınız?
RDR2
sıklıkla youtube izliyom, dikey icerik cok tuketmıyorumve her hikayeli oyundan sıkılıyorsan sorun oyunlarda değil senin dopamin bağımlılığında yavaş ilerleyişe tahammül edememenin sebebi tiktok instagramda reels kaydırmak genellikle
Bannerlord akardark fantasy tarzı bır seyler var mı, boyle sovalye olup kale fethetmek falan ıstıyom