FPS oyunları bagımlısına oyun onerısı

lux739

80+
Reaksiyon skoru
89
Sadece valo cs atıyom baska hiçbir oyunu oynuyamıyom inanılmaz sıkıyo, sıkmayacak oyun onerısı yapabılır mısınız?
Su ana kadar bitirdigim oyunlar :
RDR2

Sadece valo cs atıyom baska hiçbir oyunu oynuyamıyom inanılmaz sıkıyo, sıkmayacak oyun onerısı yapabılır mısınız?
RDR2
Delta force operasyon modu yine FPS ama denemeni öneririm.
1777708372307.webp

şu oyunların da hepsini öneririm yanına hades 2 de ekle.

dark fantasy tarzı bır seyler var mı, boyle sovalye olup kale fethetmek falan ıstıyom
tam olarak dediğin tarzda sayılmaz ama kingdom come delevere 2 tam ağzına layık gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dark fantasy tarzı bır seyler var mı, boyle sovalye olup kale fethetmek falan ıstıyom
Skyrimi de ekle listeye.

last of us 1 2 god of war uncharted witcher 3 detroit bunları daha oynamadıysan oyna

last of us 1 2 god of war uncharted witcher 3 detroit bunları daha oynamadıysan oyna
unutmusum bak bunları eklemeyı lats of us 1 oynadım 2yi yarıda bıraktım, witcher3 u de yarıda bıraktım. Tesekkurler onerı ıcın

ve her hikayeli oyundan sıkılıyorsan sorun oyunlarda değil senin dopamin bağımlılığında yavaş ilerleyişe tahammül edememenin sebebi tiktok instagramda reels kaydırmak genellikle

RDR2
fps oyunlarındaki sınırsız aksiyonu sevdiğin için oynuyorsan just cause 3

ve her hikayeli oyundan sıkılıyorsan sorun oyunlarda değil senin dopamin bağımlılığında yavaş ilerleyişe tahammül edememenin sebebi tiktok instagramda reels kaydırmak genellikle
sıklıkla youtube izliyom, dikey icerik cok tuketmıyorum

Geri