Razer Viper V4 Pro Türkiye'de Ne Zaman Satışa Çıkacak?

GlavenSon

80+
Reaksiyon skoru
3
Öncelikle herkese merhabalar şuan kullandığım mouse Logitech g502 çok eskiden beri kullandığım bir mouse FPS oyunlarını çok ciddi oynamıyordum bu yüzden çok yan etkisini görememiştim ama şuan ciddi bir şekilde oynamaya başladım ve kaliteli sağlam bir mouse almak istiyorum lazerin Viper v3 pro sunu çok övüyorlardı araştırırken v4 pro mun çıktığını gördüm yaklaşık 1.5 aydır türkiye pazarına gelmesini bekliyorum ama türkiyede ne zaman satışa çıkacağı hakkında hiçbir bilgi yok sizce tahmini ne zaman satışa çıkar beklemelimiyim yoksa şuan bile v3 pro alınır mı şimdiden bilgileriniz için teşekkür ederim

G Pro x Superlight 2 öyle premium öyle hafif öyle s3ksi görünüyor ki Viper Miper dinlemem valla. Öneririm. Viper V3 Pro çok gelişmiş bir mouse ama dengi olan GPX S2 hissiyat bakımından katlıyor. Mediamarktta deneyerek karar verdim zaten sensör , teknik özelliklerde fark yok bir yerden sonra tutuş , kalite , hissiyat ve görünüş devreye giriyor.

48 saatte şarjım %90'dan %80'e indi öyle diyim RE4 Separate Ways bitirdim , PCde aktif gezdim. En az 20 saat açıktı

2 mouse da denemediğim için yanlış yorum yapmak istemiyorum ama internette gördüğüm kadarıyla elime küçük gelecek fiş gibi düşünüyorum gidip denemek lazım aslında

1 yıla kadar çıkar tahminimce tuzlu olabilir fiyatı

Harbi 1 yıl sürer mi böyle bi ihtimal var mı

Öncelikle herkese merhabalar şuan kullandığım mouse Logitech g502 çok eskiden beri kullandığım bir mouse FPS oyunlarını çok ciddi oynamıyordum bu yüzden çok yan etkisini görememiştim ama şuan ciddi bir şekilde oynamaya başladım ve kaliteli sağlam bir mouse almak istiyorum lazerin Viper v3 pro sunu çok övüyorlardı araştırırken v4 pro mun çıktığını gördüm yaklaşık 1.5 aydır türkiye pazarına gelmesini bekliyorum ama türkiyede ne zaman satışa çıkacağı hakkında hiçbir bilgi yok sizce tahmini ne zaman satışa çıkar beklemelimiyim yoksa şuan bile v3 pro alınır mı şimdiden bilgileriniz için teşekkür ederim
Mayıs sonunda satışta.

• Beğen
Reaksiyonlar: dlep
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,043
Üyeler
195,505
Son üye
MASAMUNE