Kargom Buram Buram Anadoluyu Geziyor.

hadi erzurum ankara tamam da antepe gelip sana neden vermemiş ahahah :D
isminin hakkını veriyorsun bahtsız adam.

Bu yaşadığım en normal olaylardan. O nickname'i alnıma gerçekten hak ederek yazdım
Bazı firmalarda bu dediğin oluyor önce toplanma merkezine dönüyor ondan sonra senin şehrine dağıtıma geliyor bana 200 km olan yerden kargoya verilen klavyem Karadeniz turu yapıp ankaraya gitti Atamı görüp oradan Antep Malatya aktarma yapıp bana öyle gelmişti :D senin ki yurtiçi mi mng mi

Bazı firmalarda bu dediğin oluyor önce toplanma merkezine dönüyor ondan sonra senin şehrine dağıtıma geliyor bana 200 km olan yerden kargoya verilen klavyem Karadeniz turu yapıp ankaraya gitti Atamı görüp oradan Antep Malatya aktarma yapıp bana öyle gelmişti :D senin ki yurtiçi mi mng mi
Trendyol express. Zaten vandan malatyaya tek sipariş veren kişi ben olabilirim benim için araç çıkartmazlar.

sadece vandan gelen ne olabilir abi nasıl bir şey sipariş ettin de adamlar getirmiyor :kekw:

sadece vandan gelen ne olabilir abi nasıl bir şey sipariş ettin de adamlar getirmiyor :kekw:
gerçekten sipariş ettiğim şeyi görünce utancımdan ölüyorum o yüzden gelmemesini sorun etmiyorum. hangi kafayla sipariş ettim hiç bilmiyorum. umarım gurbet elde mutludur gelmesede olur.

Ben Malatyadayim kargonun çıkış yeri Van biraz yakın bana ama kargo vandan Erzuruma erzurumdan ankaraya gitmiş sonraki durağını merakla bekliyorum benden fazla il gezdi
hocam bi istanbul turuda yapsın kerata. görürsem tutar ensesinden yollarım malatyaya

trendyol express dünyanın en berbat kargo şiirketidir. dağıtıma çıktı mesajı yok, kod yok, teslim edildi mesajı yok, aramak yok, kapıya bırakıp gitmeler, asansöre bırakıp gitmeler. her ay yüzde yüz apartmanın asansöründe bizim apartmanımıza ait olmayan hatta adresi ve ilçesi farklı olan kargo paketleri bırakılıyor. bide yönetici olarak insanlık yapıp arıyorum anlatıyorum her zaman. tamam geri dönüş yapılacak denip bidaha aranmıyorum. milletin kargosu paketi apartmanda duruyor. trendyol expressin deposu gibi oldu.

Geri