Kargo reddedildikten sonra iade kısmında gözükmüyor

N

NanoSuit335

Ziyaretçi
Merhaba, İtopya'dan bir ürün almıştım. Ürün ayın 27'sinde elime ulaştı; ancak kargoyu teslim almayarak reddettim ve iade sürecine gönderdim. Fakat İtopya'nın sitesinde, 'iade taleplerim' kısmında hiçbir kayıt görünmüyor. Bu iade süreci tahmini kaç gün sürüyor? Sanırım bugün üçüncü gün olmasına rağmen ürünü henüz incelememişler bile. Daha önce hiç ürün iade etmediğim için bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim.

Merhaba, İtopya'dan bir ürün almıştım. Ürün ayın 27'sinde elime ulaştı; ancak kargoyu teslim almayarak reddettim ve iade sürecine gönderdim. Fakat İtopya'nın sitesinde, 'iade taleplerim' kısmında hiçbir kayıt görünmüyor. Bu iade süreci tahmini kaç gün sürüyor? Sanırım bugün üçüncü gün olmasına rağmen ürünü henüz incelememişler bile. Daha önce hiç ürün iade etmediğim için bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim.
Ürün iade talebi açtın mı? Kargoyu reddedersen ürünü yine büyük ihtimalle iade olarak işleme sokarlar ama talep açmak daha mantıklı.

Hayır, mail yoluyla ulaştım. Bana, 'Ürün elimize geldiğinde iade süreçleriniz başlayacaktır,' dediler; fakat bugün üç gün oldu.

Bugün de mail attım, geri dönüş yapmadılar; herhalde çalışmıyorlar. Neyse, beklemekten başka bir şey gelmez sanırım.
İtopya yavaş firma, zaten cuma-cumartesi-pazar çalışmıyorlar bu hafta yani uzar süreç bir süre bekleyin hallederler.

Bugün de mail attım, geri dönüş yapmadılar; herhalde çalışmıyorlar. Neyse, beklemekten başka bir şey gelmez sanırım.
1 Mayıs resmi tatil haftasonuda çalışmıyorlar zaten ne olmasını bekliyorsun ki

Sen almadığın zaman kargo firmasında 3 gün bekletiliyor ondan sonra iade için gönderiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,184
Üyeler
194,190
Son üye
Canomerfaruk
Geri