200CC ve üzeri motor önerilerinizi bekliyorum.

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
210000
Daha önce hiç motor kullanmadım, bunu belirterek konuşmaya başlamak istiyorum. Malum İstanbul trafiğinden kaçmak için herkes motor alıyor bende bu akıma katılmak istiyorum fakat 125cc gibi başlangıç motorları tip olarak beni cezbetmedi. Aklımda ns250 veya rs200 gibi motorlar var. Bir yandanda aklımda acaba 250 cc ile başlamak kötü bir fikir mi diye dönüp dolaşan düşünceler var. Kısacası bütçeme uygun motor önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

başlangıç olarak 250cc gayet yeterli, absli japon bakabilirsin mesela 210000 TL'ye 2. el honda cl250,cb250r, gibi motor alabilirsin veya r25 mt25 tabi temiz bulabilirsen ki bulursun neden olmasın. japon alamıyorum diyosan ki hani 210000 tl bütcenin hepsiyle motor almakta saçma ekipman da çok önemli kask mont eldiven dizlik buff falan da lazım, kask önerisi olarak scorpion 390 kullanıyorum güzel veya 490 öneririm. tabi kask alıyosan interkoma da ihtiyacın var knmaster 2300pro modelini kullanıyorum gayet memnunum, motor konusuna dönecek olursak dominar bakabilirsin ns200 olabilir veya rs200 evet ama çok üst düzey bi beklentiye girme çünkü hint malı motorlar hiç sıkıntı yaşamıcaksın diye bir şey yok,çin malına bulaşma diyeceklerim bu kadar

başlangıç olarak 250cc gayet yeterli, absli japon bakabilirsin mesela 210000 TL'ye 2. el honda cl250,cb250r, gibi motor alabilirsin veya r25 mt25 tabi temiz bulabilirsen ki bulursun neden olmasın. japon alamıyorum diyosan ki hani 210000 tl bütcenin hepsiyle motor almakta saçma ekipman da çok önemli kask mont eldiven dizlik buff falan da lazım, kask önerisi olarak scorpion 390 kullanıyorum güzel veya 490 öneririm. tabi kask alıyosan interkoma da ihtiyacın var knmaster 2300pro modelini kullanıyorum gayet memnunum, motor konusuna dönecek olursak dominar bakabilirsin ns200 olabilir veya rs200 evet ama çok üst düzey bi beklentiye girme çünkü hint malı motorlar hiç sıkıntı yaşamıcaksın diye bir şey yok,çin malına bulaşma diyeceklerim bu kadar
Hocam yorumunuz için teşekkür ederim kask ve ekipmanlar gibi mevzular için ayrı 50-60tl kadar bi bütçe ayırmış durumdayım 210un hepsini motora yatıracağım. Birde motorların 2.elini hiç bilmediğim için kaç km altında bakmalıyım gibi bir soru sorabilir miyim size

Dostum cb250r çok güzel ni seçenek bu fiyatlara. 6 bin km ye kadar olan modellere bak içlerinde sıfıra yakın olan uygun fiyat yazanlar oluyor nakit ihtiyacı olanlardan. Ama japon kalitesi yerine CC yükseltip nispeten yine kaliteli olan bajaj ns400z de tercih edebilirsin. Motor bloğu çok sağlam bir motordur

Geri