Kırdıysam eğer özür dilerim kötü bir niyetim yoktu. Sana sığ demedim bakış açın yanlış bunu belirttim sadece. Bence sen çok alıngan yaklaşıyorsun. Taraf tutmanın bir önemi yok herkes birbirinden indirim çalıyor zaten. Forumlar birbirinden çalıyor kanallar birbirlerinden çalıyor. İndirimlerin olayı bu zaten. İndirimi bulan kişi patentle bunu tescillemiyor sonuçta. Önemli olan insanların yararlanması bu kadar basit.Bakış açın sığ veya saçma diyerek beni küçümsüyorsun saldırgan bir tutumla yazıyorsun sonra hakaret etmedim diyorsun ben kendimi Türkçe bilmiyor zannediyorum sürekli ama bildiğini sanıp söylediği sözün nereye gittiğinden haberi olmayan adam argümanın varsa tartışalım diyor yazık kafana kardeşim senin sözüne karşılık aynı üslupla sana verdiğim cevapta budur Allaha yakın bana uzak ol.
iptal ederken ne diyorlar? zincir marketlerde iptal sorunu hiç olmamış anlaşılansağol hocam çalıştı bende, konuyu açan arkaşa da teşekkür ederim yarım kilo fıstıklı kadayıf 150 TL ye geldiderken 30 sn içinde arayıp iptal ettiler ne alak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ee ne anladıkm bu işten![]()
restoranda ürün kalmadığı için iptal edilmiştir yalan dolaniptal ederken ne diyorlar? zincir marketlerde iptal sorunu hiç olmamış anlaşılan
zincir restoranlardan deneyin benim ki yola çıkmışrestoranda ürün kalmadığı için iptal edilmiştir yalan dolan
iki farklı hesaptan denedim dominos,komagene iade etti burgerking yola çıktıiptal ederken ne diyorlar? zincir marketlerde iptal sorunu hiç olmamış anlaşılan
Uzatmıyorum bende özür dilerim.Kırdıysam eğer özür dilerim kötü bir niyetim yoktu. Sana sığ demedim bakış açın yanlış bunu belirttim sadece. Bence sen çok alıngan yaklaşıyorsun. Taraf tutmanın bir önemi yok herkes birbirinden indirim çalıyor zaten. Forumlar birbirinden çalıyor kanallar birbirlerinden çalıyor. İndirimlerin olayı bu zaten. İndirimi bulan kişi patentle bunu tescillemiyor sonuçta. Önemli olan insanların yararlanması bu kadar basit.