❌İndirim Bitti! Getiryemek 400/300₺ İndirim

Aga indirim bu yararlanırsın veya yararlanmazsın. Adam hizmet veriyor ki parasını alıyor. Abdullah Abi niye para kazanıyor biz konuları açıyoruz biz çözüme ulaştırıyoruz diyor musun? Meseleyi saçma bir bakış açısıyla ele alıyorsun. Hizmet sunan parasını kazanır olay bu kadar basit. Helali hoş olsun.
Kardeşim sen kimsin bana bakış açın saçma diyorsun ya tanımadığınız insanlarla konuşmayı öğrenemeyecek misiniz siz ben seninle ilgili en ufak cümle kurmadım sen benim bakış açıma saçma diyebilme cüretini kendinde buluyorsun zorla mı mesaj yazdırıyorlar sana kendi bakış açını bana dikte etmeye çalışıyorsun cevap verme kardeşim zor değil.

Kardeşim sen kimsin bana bakış açın saçma diyorsun ya tanımadığınız insanlarla konuşmayı öğrenemeyecek misiniz siz ben seninle ilgili en ufak cümle kurmadım sen benim bakış açıma saçma diyebilme cüretini kendinde buluyorsun zorla mı mesaj yazdırıyorlar sana kendi bakış açını bana dikte etmeye çalışıyorsun cevap verme kardeşim zor değil.
Hakaret etmedim kötü bir söz söylemedim neden bu kadar sinirlendin ki? Varsa bir tezin tartışalım, problem yok.

Yurttayim bursun yatmasına az kaldı param bitmişti 2 günlük yemeğim çıkarmı nasıl yapicam diye düşünürken bu denk geldi Allah razı olsun buzdolabına koydum

Hakaret etmedim kötü bir söz söylemedim neden bu kadar sinirlendin ki? Varsa bir tezin tartışalım, problem yok.
Bakış açın sığ veya saçma diyerek beni küçümsüyorsun saldırgan bir tutumla yazıyorsun sonra hakaret etmedim diyorsun ben kendimi Türkçe bilmiyor zannediyorum sürekli ama bildiğini sanıp söylediği sözün nereye gittiğinden haberi olmayan adam argümanın varsa tartışalım diyor yazık kafana kardeşim senin sözüne karşılık aynı üslupla sana verdiğim cevapta budur Allaha yakın bana uzak ol.

Geri