Spor ile ilgili tüm sorularınızı cevaplıyorum

sigara içmek spora ne kadar engel
Oksijen eksikliği ve tabii ki buna bağlı olarak kondisyon düşüklüğü, protein sentezi eksikliği vesaire.
Bırakırsan iyi olur, spor bahane olabilir.
Hayatımda hiç bağımlı olmadım fakat farklı şeylere bağımlı olan kişiler gördüm, bırakmak çok zor değil.

Testonun yüksek olması için çok fazla etken var, güneş ışığı görmek vitamin eksiğinin olmaması spor yapman aşırı fazla istimna yapmaman bunlara örnek olabilir. Bundan başka garip gelebilir fakat ruh halin ve dinlediğin müzik dahi testonu düşürür.
Normal bir insan gibi yaşar, genel olarak sağlıklı bir beslenme yaparsan (aman efem bu gün 50 gram protein aldım yandım! aman efem bu gün 250 kalori fazla tüketmişim bittim! değil de ortalama civarlarda takılabilirsen. Bu gün 25 gram protein eksik alırsan vücut zaten onu tamamlayabiliyor ya da tolere edebiliyor, bu gün 2000 kalori ile kilo verebilen birisi bir süre sonra 1000 kaloriye alışırsa 2000 kalori ile kilo almaya başlar vesaire) hüzünlü müzikler dinlemeyip spor yaparsan zaten teston normal bir insanın üstünde olacak.
Diyorsan ki testom uçsun, bunun için uzun soluklu bir şekilde bunları yapman lazım, farklı şeyler de yapman lazım oralara girmek istemiyorum.
Boyun uzaması büyük oranda genetik fakat, sağlık tavsiyesi olmamakla beraber: Sprint koşuları, zıplama barfikse asılı kalma gibi egzersizler boyu uzatabilir.
Çok sağolun hocam cevabınız için 15 olacağım yakında tavsiyeleriniz var mıdır yaşım için ayrı olarak

Çok sağolun hocam cevabınız için 15 olacağım yakında tavsiyeleriniz var mıdır yaşım için ayrı olarak
Sporu derslerini aksatmayacak kadar sev. Vücut beğenmemezliği hastalığına kapılmamaya çalış ve devamlı spor içerikleri izleme, hayatını spor yapma. Spor için genel tavsiyelerim bunlar. Hareketler için ekstra bir tavsiye vermeye gerek yok, yapacağın hareketler genel olarak aynı hareketler.
Hareket formlarına dikkat et, Hareketlerden önce ısın kendini sakatlama.
Evde varsa evde yoksa sporda barfiks barına asılırsan en azından omurga disklerinden dolayı uzayabilirsin, esneme hareketlerini yap.

Kilo almak istiyorum , spora yazilip ağırlık kaldirmak yeterli mi? kas yapması bağlamında

hocam sokakta kendini savunmak amacıyla hangisi daha mantıklı? Güreş-Boks-Karate. Oturduğum yerin yakınında Boks ve Karate kursu var.

Hocam göbek yağlarını bi çözemedim ya var mı önerin
En son genelde göbek yağları gider, şişkinliğin bir sebebi vücutta ki su kütlesi ve tuvalete çıkmaman da olabilir.
Eğimli hızlı yürüyüşlere devam et bir gün ip kopar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kilo almak istiyorum , spora yazilip ağırlık kaldirmak yeterli mi? kas yapması bağlamında
Kalori takibini yaptığın sürece evet.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam sokakta kendini savunmak amacıyla hangisi daha mantıklı? Güreş-Boks-Karate. Oturduğum yerin yakınında Boks ve Karate kursu var.
Hepsi ile kendini savunabilirsin, ring şartlarında bakarsak önerim güreş fakat nefsi müdafada güreş seni sıkıntıya sokabilir.
Boks yapman daha mantıklı.

Hocam bi bacak antermanı programı önerir misiniz?

Hocam bi bacak antermanı programı önerir misiniz?
Harekete hakim değilsen 4 set yap hakimsen 2 set yap
Leg Press
Varsa makine de yoksa smith machine veya serbestte squat
Leg extension
Leg Curl
5 tekrarda bir tepede statik beklemeli 5 saniye negatifli kalf raise

Leg pressi leg extension ile yer değiştirebilirsin
Son olarak hareketler pek fark etmiyor kimine leg press güzel gitmezken kimi bayılıyor. Bir kaç harekette ustalaşıp onları devamlı yapmalısın. Bu hareketlerde ustalaşman mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,897
Üyeler
193,850
Son üye
Ahmetcans7
Geri