Hangi koltuk alınmalı?

Flex45

80+
Reaksiyon skoru
18
Acil bir koltuğa ihtiyacım var hawk markasını eledim(gidip mağazada denediğimde baya elektriklendiğini gördüm)

Xdrive anka aldım ürün kırık çıktığı için iade ettim. ( Tekrar alasım var gibi ama bu marka hep mi böyle yolluyor güvenemedim )

Fashcolle diye ucuz bir marka var insanların çoğuda memnun xdrive yarı fiyatına.

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçem 10k civarı tabi daha ucuzu olursa daha iyi olur.

Acil bir koltuğa ihtiyacım var hawk markasını eledim(gidip mağazada denediğimde baya elektriklendiğini gördüm)

Xdrive anka aldım ürün kırık çıktığı için iade ettim. ( Tekrar alasım var gibi ama bu marka hep mi böyle yolluyor güvenemedim )

Fashcolle diye ucuz bir marka var insanların çoğuda memnun xdrive yarı fiyatına.

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçem 10k civarı tabi daha ucuzu olursa daha iyi olur.
fashcolle kullanıyorum 4000tl olan modelini hiç işe yaramaz her yeri plastik oturma yerine sünger aldım öyle idare ediyorum yoksa gram rahatlık yok zaten her yeri deri terden durulmaz

O tarz sandalyeler yerine ofis sandalyesi alman daha mantıklı hocam. Ben öyle yaptım hem daha güvenilir hem de daha konforlu rahat.

zio warrior aragorn kullanıyorum 5.5a almıştım şuan alınmaz bence

Geri