Kagansapmaz
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
İzdiham olur millet birbirini keser çiğner . Geceden gidip nöbet tutmak lazım haha yoksa o kargaşada imkanı yok .
Mağaza adresi AVM'nin içinde, tam şehrin merkezinde Adıyaman Park AVM diye geçiyor açılış saati 10.00 ve 2 saat önceden gidip sıra beklemek lazım açılır açılmaz da koşup mağazaya gireceksin belki bir ihtimal alabilirsinkafaya koydum kasa ps5 veya en kötü tv ve telefonu almam lazım ama mağza adresini bulamadım
Ddr4 mü ddr5 mi belli değil sistem bilgilerine göre ddr4 ama oraya ddr5 yazmışlarkasa için gidesim geldi valla alıp kenarda tutmalık
birde bu fiyatlar normal şartlarda da kurtarıyor demek ki keşke herkes bu fiyatlardan satış yapsa![]()
100 kişi mi? Her üründe 50 civarı stok var ve fiyatlar süper yav 1TB SSD ye 2000TL yazmış adamlar, kahve makinesi için bile gelen olur yağmalarlar o mağazayıMağaza açılmadan 100kisi kuyrukta olur herhalde.
Hatırlar mısın bilmem ama PCH goat sistemlerinde ertesi gün mağaza açılmadan erken saatlerde nöbet tutanlar oluyordu
Eşit : vatan calisanida akrabasını çağırır kesin![]()
Mağaza açılışına özel indirim. Uzaktan sipariş tabii ki olmuyor hocam.Telefondan sipariş vermek mümkün olabildiği için daha önce hoparlör siparişi verebildiğim için sormak istedim. Telefondan sipariş işe yaramaz, değil mi?
Daha önce vatan bilgisayar bir mağazasının açılışına katıldım. Yok abi zombi istilası gibi. Ne alacağını bilmeden içeride koşuşturan insanlar, kolunun altında iPad diğer elinde televizyonu çekmeye çalışırken iPhone'u siparişini vermeye çalışanlar100 kişi mi? Her üründe 50 civarı stok var ve fiyatlar süper yav 1TB SSD ye 2000TL yazmış adamlar, kahve makinesi için bile gelen olur yağmalarlar o mağazayı![]()
Örnek olarak verdim. Elbette mağaza da izdiham olacaktır100 kişi mi? Her üründe 50 civarı stok var ve fiyatlar süper yav 1TB SSD ye 2000TL yazmış adamlar, kahve makinesi için bile gelen olur yağmalarlar o mağazayı![]()
Ben senden biraz daha yakınım. Yol üstü beni de alAlıntıyı görüntüle
broadwayle çıkalım bakalım yollara