1.5 yil garantisi var kutu fatura her şey duruyor almayı düşünüyorum Max ne kadar vermeliyim 2-2.5k bandından öneriniz var mı
Satıcıyla 2 ye anlastim param güvende bedeli +kargo ile daha aza denk geliyor2.5 verilir
2.5 verilir
onun yerine 1500 daha ekle sıfır 240hz ıps alSatıcıyla 2 ye anlastim param güvende bedeli +kargo ile daha aza denk geliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Casper 200hz monitörü var 1k daha verip onu almak daha mı mantıkli olur ips değil ama
O kadar bütçe yok şuan aldığım fiyat iyi mionun yerine 1500 daha ekle sıfır 240hz ıps al
![]()
James Donkey Ravel R40 24'' 240Hz 0.5Ms Fast IPS FHD Gaming Monitör (Sıfır Ölü Piksel Garantili) - Fiyatı, Yorumları
Ravel R40 24'' 240Hz 0.5Ms Fast IPS FHD Gaming Monitör (Sıfır Ölü Piksel Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Aldığım fiyat nasıl hocam%100 viewsonic eğer monitör kolu yoksa 1k ya monitör kolu alırsın
Aldığım fiyat nasıl hocam
Ölü piksel ghosting testi falan yaptı sorun göremedimGüzel, bu devirde kimse ikinci elde yarı fiyata düşmüyor. Eğer bir sorunu yoksa kaçırmayın derim
3kya almış Aralık'ta faturayı attiGüzel, bu devirde kimse ikinci elde yarı fiyata düşmüyor. Eğer bir sorunu yoksa kaçırmayın derim