içinde palm yağı var. aşırı yememek lazım.Aşırı mide yakıyor bu.
Hayır yüklenmedi.iadesi yatan var mi
Az önce wpden müşteri hizmetlerine yazdım. 1-2 güne kadar size geri dönüş sağlanır dedi.iadesi yatan var mi
bende dun uygulamadan yazdim donus saglanir cart curt dedi bekliyorum halaAz önce wpden müşteri hizmetlerine yazdım. 1-2 güne kadar size geri dönüş sağlanır dedi.
bende 4 adet aldim hocam almadan once ek bir sey yaptiniz miBana 24 saat sonra yatmıştı. 4 tane almıştım üst sınır o kadar diye, fazlasını mı aldınız acaba?
Yok hayır, mağazadan alışveriş yapmıştım sanal marketten almadım.bende 4 adet aldim hocam almadan once ek bir sey yaptiniz mi
Müşteri hizmetleri wp numarası nedir hocam?Az önce wpden müşteri hizmetlerine yazdım. 1-2 güne kadar size geri dönüş sağlanır dedi.
muhtemelen amerikan patatesleri şeklinde üzerinde siyah lekeler olmasın diye bol ilaçlama yapılarak üretiliyor hatta o kadar ilaçlama yapılıyor ki o tip patateslerde, yaklaşık 1 hafta patateslerin yanına yaklaşamıyorsun zehrin uçmasını bekliyorsunbenim karnımı ağrıtıyor bu master potatolar içinde ne varsa artık
05303001300 money uygulamasında yazıyor.Müşteri hizmetleri wp numarası nedir hocam?