🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

M-AUDIO M-Track Solo - USB Ses Arayüzü, XLR, Hat ve DI Girişleri ile Kayıt, Yayın ve Podcasting için, artı Yazılım Paketi de Dahil

internette biraz araştırdım.Kendi müziğinizi yapıp kayıt alıyorsanız güzel bir cihazmış fiyatı baya uygun ikinci el piyasasından da uygun işine yarayan varsa buyursun.

Amazonda bakiyem kalmıştı, usb veya optik girişli monitör bakarken karşıma çıktı bu alet direk yapıştırdım. Kontrol ettim paylaşımdan 5dk önce almışım. Artık monitör üstünde usb arayüz aramama gerek kalmadı, baya uygun fiyata halletmiş olduk ama depo ürünü bakiyeden düşmüyor tabi:(

amazon.com.tr/ASUS-PRIME-RX9070XT-O16G-AMD-RADEON-RX-XT-16GB-GDDR6-OC-HDMI-EKRAN/dp/B0DSG52H7D/ref=sr_1_31?dib=eyJ2IjoiMSJ9.axje1rOxqyjGM5O9f9Ie4WTTp89WmCkigOfCWcbR78inKsjaDEkcYcgKWv6LWd_o3QipfSAQGyzICvN_2I6FUDAfLWMB-y614sQB8CW7qZqg19hD9cNUX1mPmGg2mH5FKSFYRc-3t2p-akD8yLjUSw.2RVkVP2mfS0YPO7f_SmIuQnwxDGaqjN4nGmdqUvm-Rw&dib_tag=se&m=A215JX4S9CANSO&qid=1777798157&rnid=13818411031&s=warehouse-deals&srs=44219324031&xpid=dqnTr7_Gxn1OO
9070xt prime gelmişte değmez gibi.

Amazonda bakiyem kalmıştı, usb veya optik girişli monitör bakarken karşıma çıktı bu alet direk yapıştırdım. Kontrol ettim paylaşımdan 5dk önce almışım. Artık monitör üstünde usb arayüz aramama gerek kalmadı, baya uygun fiyata halletmiş olduk ama depo ürünü bakiyeden düşmüyor tabi:(
ben ne işe yaradığını araştırdım ama çok anlamıyorum teknik işlerden fiyatı baya iyi yanında gelen yazılım paketleri 1500 üzerinde gözüküyor 1700 tl hepsi için bedava :D

Akıllı priz almıştım bozuldu. Müşteri hizmetlerine yazdım. Iade süreniz geçmiş dedi. Dedim Amazon 1 sene garanti veriyor. Malesef dedi. Kabul etmedi
amazon genel olarak eskiye nazaran çok kötü müşteri hizmetleri kısmı. ben bi ürün alırken garanti kartıma 9 taksit görünüyodu ürünün satış sayfasında ama ödeme kısmında 3 taksit çıktı bunu soruyorum diyorki demekki onda yok. cevaba bak. e var diyorum bak diyorum. baktı daha komik bi cevap verdi evet 9 taksit varmış ama size görünmüyorsa size yoktur demekki diyo :D

https://amzn.eu/d/0iwBUM0L
Alınır mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Depoda 9700
İndirim takip edin hocam. Bunun fiyatı arada bir düşüyor çünkü sıfır ürünlerde.

amazon genel olarak eskiye nazaran çok kötü müşteri hizmetleri kısmı. ben bi ürün alırken garanti kartıma 9 taksit görünüyodu ürünün satış sayfasında ama ödeme kısmında 3 taksit çıktı bunu soruyorum diyorki demekki onda yok. cevaba bak. e var diyorum bak diyorum. baktı daha komik bi cevap verdi evet 9 taksit varmış ama size görünmüyorsa size yoktur demekki diyo :D
Evet katılıyorum size. Normalde iyi karşılarlar hal hatır sorarlardı simdi gardiyan gibi çabuk söyle işim var kafasındalar

internette en düşük 17-18 bandında 9 bin iyi fiyat

Dünden beri duruyordu, biri mesajiniz sonrası aldı sanırım. Bu fiyatlar etmez, mekanik klavye altı üstü daha iyi teknolojileri olan ürünler alınabilir bu fiyata.

Hayir olsun hocam ne kadara denk geldi indirim dönemleri 2bine düşüyordu bu ürün

Dünden beri duruyordu, biri mesajiniz sonrası aldı sanırım. Bu fiyatlar etmez, mekanik klavye altı üstü daha iyi teknolojileri olan ürünler alınabilir bu fiyata.
yani görünce paylaştım alıp almamak onlara kalmış. Bir tanede logitech g vardı 5200 tl siyah onu da almışlar örnek

Evet katılıyorum size. Normalde iyi karşılarlar hal hatır sorarlardı simdi gardiyan gibi çabuk söyle işim var kafasındala

Evet katılıyorum size. Normalde iyi karşılarlar hal hatır sorarlardı simdi gardiyan gibi çabuk söyle işim var kafasındalar
teşekkürler hocam

Geri