Amazon Siparişimi İptal Etti.

İndirimden güzel bir rx9070xt bulmuştum aldım amazondan mail geldi:'İzni olmayan bir kişinin Amazon hesabınıza eriştiğini ve sipariş vermeye çalıştığını düşünüyoruz. Güvenliğiniz için bu siparişi iptal ettik.'
Aynı kartı şuan almak istediğimde 6k fark ödemem gerekiyor :D
tüketici hakem heyetine git dava aç

ne kadar sürede amazon hesabınızdan şüpheli işlem kısıtlamasını kaldırdılar?
Aynı ürünü 1 gün içinde 4 kere iade edip tekrar aldığım için oldu. Bi kısıtlama yaşamadım

Cumartesi akşamı telefon siparişinde sorun yaşamıştım. Otomatik iptale düşüyordu. Birkaç kere denedim olmadı

Pazar sabahı kayıt açtırdım.

Pazartesi sabah " Merhaba, Amazon.com.tr hesabınız incelenirken herhangi bir izinsiz etkinlik tespit edilmedi. Sonuç olarak hesabınızda hiçbir değişiklik yapılmadı."

diye mail geldi. Temsilciyi arayıp birlikte denedik yine olmadı. Yeniden kayıt açtı. Henüz mail gelmedi. Biri diyor 48 saat bir başkası sorunun tam çözülmesi için 72 bekleyin diyor. Mail gelsede hemen sipariş geçmeyin onun üstünden de süre geçmesi lazım vs. Eğer sipariş denemesi yapılırsa o süre yeniden sıfırlanırda diyorlar. Birkaç gün amazon hesabını unutmak en iyisi. Hiç bir şey alınmaması gerekiyor o hesaptan.

Akşamleyin Pederin Amazon hesabından kendi kartımla denedim hemen geçti. Ne biçim algoritmaysa kendi hesabım kendi kartımda hata veriyor ama başka hesap kendi kartımda hata vermiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,515
Üyeler
196,983
Son üye
Vergiadam_
Geri