- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazılanları okusaydiniz bir önceki yazdiginiz yorumda sorduğunuz şeylerle ilgili cevapları gorebilirdiniz. Ama görmek, bilmek istemediğinizi anlıyorum.hala inanmiyorumama dogru tahmin etmisim anladigim kadariyla, forum forum gezip TCL ovenleri goruyorum, kraldan cok kralci olmamak lazim kullanici iseniz de
Bahsi gecen forumda yazilanlari okudugumda o zamanin senele roncesinde yazmayi birakmistim, yalniz acik soyleyeyim irite olmustum bir ara yazsam mi lan dedim kendime sonra vazgectim (daha ovdugu TVnin ne oldugunu bilmeyen kisiler yaziyordu) forumlarda temkinli olmak lazim![]()
TCL pazarda saglam pr yapiyor her noktadan![]()
Ve yine diyecegim tek sey TCLin buradaki fiyat politikasi kotu, servisi de basarili degil diye duydum. Elbet kullamadigim her urune mesafeli olurum konu bu degil ama bir LCDTvye OLED fiyati odemem icin saglam neden lazim.
Sikayet sayfalarina bakmadan, kullanici deneyimlerini arastirmadan kimseye TV almasini onermem.. Forumlarda gizli saticilar da dolaniyor, acikca soyleyenlere lafim olmuyor genelde.
Evet uzun yazmissiniz, ozrun gerek yok ama okuma istegim de yok ne yalan soyleyeyim cunku gorunen koy kilavuz istemez![]()
almak isteyen kendi bilir ama LCD TVnin markasi ne olursa olsun yakin fiyata OLED varken OLED tercih ederim. Dedemden ninemden kalma aydinlatma teknigini allayip pullayip cikan modellerin yurtdisinda oldugu gibi fiyat avantaji olmasi lazim, gerisi hikaye, ben kendimi yolunacak kaz olarak gostermem![]()
Hala ayni minvalde neden mini led tercih edlirmiş onu soruyorsunuz.
Tcl kullanıcısıyım 1.5 yildan fazladır yazıyorum, inanmamayı seçiyorsunuz.
Tv tavsiyesi isteyen insanlara, bütçesine göre piyasadaki en özellikli ve uygun fiyata satılan Tv yi tavsiye vermeye çalışıyorum, görmezlikten geliyorsunuz.
Herkesin bütçesi Oled almaya getmedigini, ekran yanığı olasılığı yasamamak icin uzun süreli Tv kullanmak isteyenlerin taleplerini görmezlikten geliyorsunuz.
Kişinin kullanım amacına göre Oled mi mini led mi almali hangsii onun açısından daha iyi olabilir durumlarını görmezlikten geliyorsunuz.
Samsung Lg nin 1 veya 2 ölü piksele Tv yi degistirmedigini en az 3 veya 5 ölü piksel olursa Tv ye değişim verdiğini, Tcl/Bilkom un 1 ölü piksele tüketicinin Tv sini degistirdigini görmezlikten geliyorsunuz.
Sonra Tcl pr çalışması yapıyor, gizli saticilar falan demeye çalışıyorsunuz
Fiyat politikasi kötü, servis basarili degil gibi söylemlerin pazar payi azalanlarca ( forumlarda Tv satarak sattigi Tv lerden prim kazanan, menfat saglayanlarca) kötülemek amacıyla sistematik olarak dile getirildiğini de bilmezsiniz. Ha bu Tcl servisleri dört dörtlük demiyorum, ama Samsung Lg den daha cok sattigi ürünün arkasında olduğunu belirtmeye çalışıyorum.
Şikayet vara bakılırsa Samsung Lg nin cok cok daha fazla Şikayeti olduğu görülebilir.
Tcl tv ler ve giriş seviyesi iffalcon QD-Mini led ler ilgili Tv lerin özellikleri, fiyatlari ve kullanici deneyimlerini baz alarak rakiplerine göre değerlendirme sonucunda bi tavsiye vermeye çalışıyorum.
Ha kişi araştır bakar kararını yine kendisi verir, ben sadece yol gösteriyorum, bundan da hic bir menfaatim yok, gerçi siz inanmıyorsunuz ama