Yardım Forza 5 sahne arkası bileti kolay nasıl alınır

yusuf544

80+ Silver
Reaksiyon skoru
849
SELAMÜN ALEYKÜM
1000 puan ile almak haricinde başka nasıl alınabilir bu sahne arkası bileti.çok sevdiğim arablar var falat uzaktan bakabiliyorum sadece 🥹 zaten m4 competition arabam forza elmi koydu ne yaptıysa kayboldu garajımdan sadece 1,2 kere kullanabildim hevesimi bile alamadım onada çok sinirliyim 😡

SELAMÜN ALEYKÜM
1000 puan ile almak haricinde başka nasıl alınabilir bu sahne arkası bileti.çok sevdiğim arablar var falat uzaktan bakabiliyorum sadece 🥹 zaten m4 competition arabam forza elmi koydu ne yaptıysa kayboldu garajımdan sadece 1,2 kere kullanabildim hevesimi bile alamadım onada çok sinirliyim
Horizon Arcade oynayarak puanlardan biriktir. Mvesimler değişincegörevler geliyor onları yapıp alabilirsin. Hazine avı geliyor arada güzel puan veriyor

Sezonluk görevleri yap başka yolu yok hediye atabilseydim gönderirdim tüm araçlar var bende :) toplayacak araç kalmadı artık..

mevsim değişdikce yenı gelen gorevlerı yaparak alırsın baska secenek yok

Cevaplar için çok teşekkür ederim denicem.😊
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sezonluk görevleri yap başka yolu yok hediye atabilseydim gönderirdim tüm araçlar var bende :) toplayacak araç kalmadı artık..
Hocam düşünmeniz yeter 🙂 bende vakit buldukça oynamaya çalışıyorum okul,staj derken anca haftasonu birkaç saat oynayabiliyorum artık elimdeki arabalardanda sıkıldım yeni araba almak istiyorum.gerçi şunun şurasında forza 6 çıkmasına ne kaldıki 😅

Geri