10.000 TL Bütçeyle Oyuncu Koltuğu Önerisi

Hocam diğer xDrive modelleriyle 15'li Plus'ın farkı nedir? Yani Toryum, Anka, Fırtına gibi seriler ile ne gibi farkları var? @Emirza @Yazıcızade
Ben yömiyeci adamım plus mlus anlamam 15li al geç 5 yıl kafan rahat. Ama yaz aylarında tişörtsüz oturursan koltuk vücüduna yapışıp terleme yapabiliyor bilgine

Hocam merhaba bir şey sormak için rahatsız ediyorum kusura bakmayın hepsiburada üzerinden baktığımda satıcılarda bi hepsiburada birde xDrive var aralarında 500 TL'lik bir fark var hepsiburada üzerinden alsam bi sıkıntı olur mu yoksa direk satıcısından mı alsam daha garanti olur yardımcı olursanız sevinirim. @mornix @Emirza @Yazıcızade @Teknogram
1777870983187.webp
1777870998075.webp

Sorun yok hepsiburada üzerinden al daha erken gelir. Xdrive’ın sitesinde belki daha ucuzdur oraya bakmanı öneririm.

Hocam merhaba bir şey sormak için rahatsız ediyorum kusura bakmayın hepsiburada üzerinden baktığımda satıcılarda bi hepsiburada birde xDrive var aralarında 500 TL'lik bir fark var hepsiburada üzerinden alsam bi sıkıntı olur mu yoksa direk satıcısından mı alsam daha garanti olur yardımcı olursanız sevinirim. @mornix @Emirza @Yazıcızade @Teknogram
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
estağfirullah satıcı önemlli yani satıcının güvenilir olmasına bakın araştırın çıkar ne oldukları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,093
Üyeler
196,892
Son üye
W3xynN
Geri