🔥İndirim Lenovo Legion 24.5” 0.5ms 320Hz IPS Gaming Monitör 🔥6.649₺

Kullanıyorum güzel monitör

bende aoc 24g42e var hikayeli oyun oynuyorum görüntü kalitesi bakımından hangisi daha iyidir

bende aoc 24g42e var hikayeli oyun oynuyorum görüntü kalitesi bakımından hangisi daha iyidir
Elinizdeki monitörün paneli gayet güzeldi, lenovo hz bakımından öne çıkıyor daha çok. Dolayısıyla hikayeli oyunlar oynadığınız için değiştirmenizi gerektirecek bir durum yok.

Arkadaşlar Garanti Bonus kampanyası ile 6500TL ye denk gelecek . Peşin fiyatına da 3 taksit yapıyor 320hz monitöre göre baya fiyat performans geldi bu fiyatlarda başka monitör öneriniz yoksa alacağım.

ASUS VG249Q kullanıyorum ana monitör olarak. Yanda 180hz Lg monitörde var ama renk farkı gözümü rahatsız ettiğinden halen asusu ana monitör kullanıyorum. Bu monitörde renk paneli nasıldır asusa yakın mıdır ? Aynı şekil bir sorun yaşar mıyım ?

ASUS VG249Q kullanıyorum ana monitör olarak. Yanda 180hz Lg monitörde var ama renk farkı gözümü rahatsız ettiğinden halen asusu ana monitör kullanıyorum. Bu monitörde renk paneli nasıldır asusa yakın mıdır ? Aynı şekil bir sorun yaşar mıyım ?
renkleri ve görüntüsü aşırı kötü.

Doğru renk ayarı yaptığınız zaman çoğu monitöre taş çıkartıyor
aldım hocam 3 saat boyunca renk ve görüntü ayarı yaptım hem gpt hemde kullanıcı yorumlarına bakarak, 5 yıl önce aldığım 1080p lg monitörün yanına yaklaşamadı 720p gibi duruyordu.

Aktif olarak csde kullanıyorum hoşuma gitti

Aldım hayırlısı olsun. Çok fazla bilgiye sahip değilim ama araştırdığım kadarıyla F/P ürünü geldi gözüme yeni sistem kuruyorum zaten 60hz laptop monitöründen geçeceğim her türlü tatmin eder diye düşünüyorum :D Ölü pixelde çıkmazsa tamamdır.

Geri