Crimson Desert Gamepad ile mi oynanmalı Klavye ile mi ?

EmrCPR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
787
Dostlar selam, crimson desert'ta başladım ama sizce gamepad ile mi oynamalıyım yoksa klavye ve fare ile mi dün başladım 2.30 saat oyadım klavye ile oynadım klavye de bile çok kombinasyon gördüm. Sizce Gamepad ile mi başlamalıyım tavsiyeniz nedir ?

Klavye fare ile daha rahat çevre kontrolü felan yapıyorum gamepad ile nasıl oluyor bilmiyorum. Gamepad ile sadece EA FC26 oynuyorum.

Kombinasyonlar da gamepad daha avantajlı gibi duruyor sizce oynayanlardan hangisini tavsiye edersiniz ?

Buradan sorma amacım ilk baştan gamepad veya klavye ile başlamak 50 saat oynadıktan sonra klavye veya gamepadi değiştirmek istemiyorum. Belli başlı kombinasyonlara alışacağım için değişitirmek zor olacaktır.

Yapımcılar gamepad öneriyor diye bende gamepadle bitirdim. Klavyede denedim ama gamepad öneririm daha rahat her tuş elinin altında olduğu için alışıyorsun kombinasyonlar fazlada olsa.

Yapımcılar gamepad öneriyor diye bende gamepadle bitirdim. Klavyede denedim ama gamepad öneririm daha rahat her tuş elinin altında olduğu için alışıyorsun kombinasyonlar fazlada olsa.
Evet oyun başlangıcın da gamepad diye önerdiler. Bugün bir deneyeceğim bakalım hangisi rahat olursa gamepad'da yatarak oynama avantajı da var :D

Hikaye oyunları genelde gamepad ile oynanması lazım ki zaten rahatlık açısından ve tercih meselesi aslında bu durum

Gezerek mi oynadın yoksa ihtiyacın kadar mı dolaştın? Ne kadar sürdü bitmesi?

Hikaye oyunları genelde gamepad ile oynanması lazım ki zaten rahatlık açısından ve tercih meselesi aslında bu durum
Hocam gamepad'da şey olayını sevmiyorum yada fare'ye alıştığım için. Fare de özgürce karakterin etrafına bakabiliyorsun ya böyle. Nasıl anlatayım sanki gamepad'te karakterin etrafına bakarken 30 FPS gibi geliyor ama farede ise böyle 60 fps üstü gözüküyor gibi o olayı sevmiyorum.

Hocam gamepad'da şey olayını sevmiyorum yada fare'ye alıştığım için. Fare de özgürce karakterin etrafına bakabiliyorsun ya böyle. Nasıl anlatayım sanki gamepad'te karakterin etrafına bakarken 30 FPS gibi geliyor ama farede ise böyle 60 fps üstü gözüküyor gibi o olayı sevmiyorum.
Hassasiyet ayarı vardır analoğun.

Bir de Dostlar sizce iki hikayeli oyun aynı anda oynanır mı normal de online oyunlar oynuyordum ama artık aile iş derken bir online oyuna başladığım da çok geç kalmaktyım :D Sürekli geri de kalıyorum işten güçten dolayı günde 3 4 saat oynayıp ilerleyemiyoruz. Artık hikayeli oyunlara dönmeye karar verdim :D

Wukong ve Crimson Desert bir arada oynanır mı yoksa önce birini bitirip diğerine mi geçilmeli ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hassasiyet ayarı vardır analoğun.
Bunu hiç düşünmemiştim akşam bir bakayım nasıl olucak

Bir de Dostlar sizce iki hikayeli oyun aynı anda oynanır mı normal de online oyunlar oynuyordum ama artık aile iş derken bir online oyuna başladığım da çok geç kalmaktyım :D Sürekli geri de kalıyorum işten güçten dolayı günde 3 4 saat oynayıp ilerleyemiyoruz. Artık hikayeli oyunlara dönmeye karar verdim :D

Wukong ve Crimson Desert bir arada oynanır mı yoksa önce birini bitirip diğerine mi geçilmeli ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunu hiç düşünmemiştim akşam bir bakayım nasıl olucak
İkisi de çok vakit harcanan oyunlar ama Crimson Desert süre olarak bariz önde. Önce Wukong'u oynayıp bitirmek daha doğru olur. Ben Wukong'da 4. Bölümde kaybolup 5 saat aynı yerde dönüp dolaşmıştım. Ayrıca 2. Bölümde gelen Kaplan bossu oyunun en ters düşmanı. Çok dengesiz bir zamanda geliyor çünkü gelişip girme şansın yok.

Gezerek mi oynadın yoksa ihtiyacın kadar mı dolaştın? Ne kadar sürdü bitmesi?
105 saatte bitirdim ana hikayeyi. İhtiyacım kadar dolaştım zaten hikayesi iyi bir oyun değil bundan sonra yavaş yavaş gezerek oynayacağım.

Geri