cizre silopi arası yolmu hocam bahsettiğiniz yolArkadaşım ben 2 kasa getirdim 1650 km yol geldim rx 6600 vardı kasalar yatırdım yani yatık şekilde 1650 km getirdim tekrar geri götürdüm yanliz arabanin bagaj dip kısmına koymadım altta yumşak giyim valizleri koyup üstüne koydum 2 kasanın da ekran kartları üstündeydi hiçbir sey olmadı 200 km yolu anlatamam tırları yolu olduğu için çok berbattı bir sey olmadi
Mardin silopi arası alt takım düşmanı yolkasayı yan koyarsın arka koltuğa yada bagaja bir şey olmaz, dik koyarsan laka ve tümsekten geçerken pcb si esneme yapar hatta kırılabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
cizre silopi arası yolmu hocam bahsettiğiniz yol![]()
Mardin silopi arası alt takım düşmanı yolkasayı yan koyarsın arka koltuğa yada bagaja bir şey olmaz, dik koyarsan laka ve tümsekten geçerken pcb si esneme yapar hatta kırılabilir
cizre silopi arası yolmu hocam bahsettiğiniz yol![]()
Artık izmirdeyimMardin silopi arası alt takım düşmanı yol
Gideceğin yola bağlı, arkadaşının evine götürmekle başka şehire götürmek arasında fark var yani basit taşımalarda uğraşmam ama uzun yolda sökerim genelde.arabayla taşıyacağım bir sorun olurmu ? ekran kartı tutucu iş görürmü? teşekkürler. ekran kartı 5060ti 16gb
windowsu niye kurduracaksın ki kralbide windows kurdurmaya gidicem çıkarsam bile takmam lazım yani
ne olduğunu bile bilmiyorum. kral
yol maks 15 dakikaGideceğin yola bağlı, arkadaşının evine götürmekle başka şehire götürmek arasında fark var yani basit taşımalarda uğraşmam ama uzun yolda sökerim genelde.
vallaha bulamadım ama atarsan bakarımwindowsu niye kurduracaksın ki kral5 10 dk maks işi var bir usb lazım 16 gb tamamdır youtube da zibilyon tane video var