Gigabayt 3060 12 GB Eagle Ekran Kartına Uygun F/P İşlemci Önerisi Olan Varmı

GkOgK

80+
Reaksiyon skoru
3
Şuan aktif İ3 12100f var ama bilgisayarı kullanırken yavaşlığını hissediyorum bunu satıp yerine alabileceğim işlemci ne olur intelden devammı etmeliyim amd ye geçmelimiyim?

Şuan aktif İ3 12100f var ama bilgisayarı kullanırken yavaşlığını hissediyorum bunu satıp yerine alabileceğim işlemci ne olur intelden devammı etmeliyim amd ye geçmelimiyim?
ryzen 5600 cuk diye oturur hocam

yavaslıgı ne yaparken hıssedıyorsun

Anakart masrafı olmaması adına ikinci el veya kampanya falan denk gelirse sıfır 12600k işlemci de düşünebilirsin. Ama yavaşlık diğer bileşenlerden veya kullandığın işletim sisteminden de olabilir. Diğer sistem bileşenlerini de yazarsan daha iyi olur.

5600 ile uzun süre kullandım güzel ikili oluyorlar.RDR 2 ve Wukong benchmarrkları 2K da
Rdr 2 Benchmark.webp

Ekler

• 2.webp
    2.webp
    139.7 KB · Hit: 12
3060 12 gb eagle i3 12100f 16 gb 3200mhz ram H610m ddr4 1 tane ssd 512 gb lık 1 tane hdd 1 tb kasaın psu su var markasını bilmiyorum 550 lik

yavaslıgı ne yaparken hıssedıyorsun
Direk PC yi açtığım gibi başlıyor sayılır açılması falanda bi garip
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anakart masrafı olmaması adına ikinci el veya kampanya falan denk gelirse sıfır 12600k işlemci de düşünebilirsin. Ama yavaşlık diğer bileşenlerden veya kullandığın işletim sisteminden de olabilir. Diğer sistem bileşenlerini de yazarsan daha iyi olur.
Reis üste yazdım etiket atmamış üstekiler var

Dostum, vaktin varsa, nette ince ayarlı, performanslı modifiye Windows 10/11 imajları var. HDD bağlantısını iptal et, sıfırdan ssd'ye temiz bir kurulum yap, gerekli sürücü, program ve frameworklari kur, sıkıntı görmezsen, HDD bağlantısını tekrar yap.

o yavaşlığın işlemciyle bir alakası yok aynı ikiliyi kullanıyorum

Direk PC yi açtığım gibi başlıyor sayılır açılması falanda bi garip
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Reis üste yazdım etiket atmamış üstekiler var
pc acıldıgı gıbıyse m2 ssdden dolayıdır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,787
Üyeler
194,651