Yardım 2K mı yoksa 1080p mi ? Monitör Önerisi !

fhevix

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
209
Bütçe
10000
Arkadaşlar merhaba, bir süredir monitör almayı düşünüyorum. Şimdiye kadar bir yıl içerisinde elime birçok 1080p monitör geçti. Şimdi ya 2k 27inç ya da 24 inç 1080p monitör almayı düşünüyorum.

1080p için en mantıklı seçenek KTC H25T7 , daha önce kullandığım bir model ve memnunum.

2K 27inç için herhangi bir öneri almadım, bilmiyorum. Max bütçem 9-10k ama taksit yapacağım. Aklıma ASUS XG27ACS Modeli geliyor, 9bine sıfır olarak 6taksitle amazondan alabiliyorum kuponum var. Hangisi daha mantıklı? Hangi monitörü önerirsiniz? Cs2 - Gta5 - bannerlord - bf1 - valorant - warzone - rdr2 gibi oyunlar oynuyorum.

Arkadaşlar merhaba, bir süredir monitör almayı düşünüyorum. Şimdiye kadar bir yıl içerisinde elime birçok 1080p monitör geçti. Şimdi ya 2k 27inç ya da 24 inç 1080p monitör almayı düşünüyorum.

1080p için en mantıklı seçenek KTC H25T7 , daha önce kullandığım bir model ve memnunum.

2K 27inç için herhangi bir öneri almadım, bilmiyorum. Max bütçem 9-10k ama taksit yapacağım. Aklıma ASUS XG27ACS Modeli geliyor, 9bine sıfır olarak 6taksitle amazondan alabiliyorum kuponum var. Hangisi daha mantıklı? Hangi monitörü önerirsiniz? Cs2 - Gta5 - bannerlord - bf1 - valorant - warzone - rdr2 gibi oyunlar oynuyorum.
ekran kartın ne?

TUF VG27AQ5A rog olandan daha iyi

11434.webp
11433.webp
11432.webp

Bulabilirsen Rampage Glacier GL27R200Q tavsiye ederim işini görür kanalda da videosu var .

9060xt geçecekseniz 2k alın hocam. xg27acs monitöre sahibim bende şuanda gayet memnunum bi sıkıntısını göremedim ama attıgınız videoda tuf monitörün görüntüsü daha güzel gibime geldi. kararı size bırakıyorum.
geçenlerde amazon depodan xg27acs satın alan bir arkadaş 9 10 bin civarı parayı hakeden bir monitör değil demişti baya kafamı kurcaladı hocam

geçenlerde amazon depodan xg27acs satın alan bir arkadaş 9 10 bin civarı parayı hakeden bir monitör değil demişti baya kafamı kurcaladı hocam
beni idare ediyor. 9k fiyata almıştım şuan da hedefim oled monitör almak bunu da yan monitör yaparız artık.

tamam hocam çok teşekkür ederim VG27AQ5A baya mantıklı geldi şuan, ktc h27t22c falan öneren olur sanıyordum :D
Ktc de fena değil ama Asus olan daha iyi. Ama asıl önerim q27g42xne olur.

tamam hocam çok teşekkür ederim VG27AQ5A baya mantıklı geldi şuan, ktc h27t22c falan öneren olur sanıyordum :D
Bende var ktc h27t22c, canlılık ve kontrast olarak biraz eksik kalıyor. Yine işimi görüyor ve ileride daha iyisine geçeceğim o yüzden sorun değil ama ana monitör olarak kullanmak için biraz eksik. Bütçe sorunun olmadığı müddetçe çok önermem. Ama bütçesine göre iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,109
Üyeler
194,837
Son üye
zaferss
Geri