ParaFly Kredi Kartı İlk Başvuru 25 Bin Üzeri 10000 TL Parafpara

Parafly karta bugün şube üzerinden başvurdum. Minimum 100 bin limitle alabiliyorsunuz parafly kartı dedi şube çalışanı, ne kadar doğru bilmiyorum. Buyük ihtimalle tipimi beğenmedi şubedeki arkadaş ama 100 bin limiti verdi banka yine de 😀. Başvurum onaylandı ancak henüz tanımlanmış bir kart numarası yok. Vatan kampanyası paraf üzerinde görünürken, 25'e 5 veren kampanya görünmüyor.

25'e 5 veren kampanya görünmüyor.
Bende bundan tereddüt ediyordum ama kart numarası bugün belli oldu ve Paraf mobilde size özel kısmında gözüktü kampanya. Kampanya detayında başvuru son tarih 30 haziran, harcama son tarih 31 temmuz yazıyor.

Aşağıdaki kampanya linkini ekleyerek de şikayet formu doldurdum sabah(sabah ilk başta kampanya gözükmemişti).

Bende bundan tereddüt ediyordum ama kart numarası bugün belli oldu ve Paraf mobilde size özel kısmında gözüktü kampanya. Kampanya detayında başvuru son tarih 30 haziran, harcama son tarih 31 temmuz yazıyor.

Aşağıdaki kampanya linkini ekleyerek de şikayet formu doldurdum sabah(sabah ilk başta kampanya gözükmemişti).

Kart az once olusturuldu benim de ancak bu kampanya gozukmuyor halen. Vatan kampanyasina sorunsuz katildim, herhangi bir sikinti olmadi. Bunu da 2-3 gun beklerim olmazsa sikayet formu doldururuz. Onemli olan Vatan kampanyasiydi zaten, yarin son gundu kart basvurulari icin. Acaba basvuramaz miyim korkusu vardi ancak gecti cok sukur. Tesekkurler hocam desteginiz icin.

Telefonla görüştüğümde yaptığım alışverişin kampanya şartlarına uygun olduğu belirtilmesine ve eposta talebine de olumlu dönüş yapılmasına rağmen 5000 TL puan yansıtılmadı. Benim için olumsuz bir deneyim oldu. Aynı sorunu yaşayan başka bir arkadaş var mı aramızda?
25 e 5 veren mi olmadı vatan mı? Kampanya detayında ilerleme barı 0 mı hocam?
Epostayı, aramayı sunarak şikayet oluşturun bence

Hocam kart basildiktan sonra 1-2 gün içinde sana özel kısmına düşüyor parafly kampanyasi
Anladim hocam, mesaj yolu ile de katilmayi denedim ancak kampanya giris kriterlerini karsilamadiginiz icin icin talebiniz alinamamistir diye mesaj geldi. Biraz zaman gecmesi gerekiyor demek ki.

Evet, halkposun bulundugu yerlerde akaryakıt, market(Bim, migros, Carrefour vs), n11, idefix
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bugün yada yarın sana özel kısmına düşmesi gerekiyor hocam, yoksa MH ile bir görüşün
N11 de deniyorum her firmada olmuyor, dun aksam puani 1 yerde gectigini gordum oda simdi olmuyor cok tuhaf ya

Ekler

• IMG_20260504_175409.webp
    IMG_20260504_175409.webp
    28.7 KB · Hit: 36
N11 de deniyorum her firmada olmuyor, dun aksam puani 1 yerde gectigini gordum oda simdi olmuyor cok tuhaf ya
Evet her firmada olmuyor ama N11de oluyor hocam kart bilgilerini girdikten sonra biraz altta ödül puan kullan diye bir alan çıkıyor. Az önce denedim

Hangi urunu secersem seceyim cikmiyor? Bankayi aradim sorun yok diyor

Ekler

• IMG_20260504_183644.webp
    IMG_20260504_183644.webp
    56.6 KB · Hit: 36
Hangi urunu secersem seceyim cikmiyor? Bankayi aradim sorun yok diyor
Mobil uygulamadan mi webden mi bakıyorsunuz hocam. Belki web'den bakıyorsanız ondan dolayı gözükmüyor olabilir. Farklı bir cihazdanda deneyin isterseniz

Mobil uygulamadan mi webden mi bakıyorsunuz hocam. Belki web'den bakıyorsanız ondan dolayı gözükmüyor olabilir. Farklı bir cihazdanda deneyin isterseniz
Mobil uygulama denedim olmuyor. Telefon web tarayici denedim olmuyor. Pc den denedim bugun olmuyor. Pc tarayicidan dun gece denedim oldu . Simdi evde pc de de olmuyor farkli bir durum var :)

Parafly toplam 25 bin alışverişe 5 bin parafpara veren kampanyada internet alışverişi kabul ediliyormu yani Trendyol Hepsiburada vb. yerlerden alışveriş yapsam olurmu?

Geri