Adidas F50 League Erkek Krampon 3.499 TL

Şu an alsam perşembeye gelir mi acaba diye düşünüyorum. Cuma maç var :D

çim i halı sahada oynasam ne olur
6-7 sene önce tam pro nike krampon almıştım her maçtan sonra ayağımın altı su topluyodu çok para verdim diye köşeye atmaya kıyamayıp kullanmaya devam ediyodum dişsiz düz halısaha alıp geç 1 yıldır falan oynamıyorum su toplayan yerlerdeki nasırlar hala duruyo ayak sağlığımı bozdu

arkadaşlar indirim bitmiş ben yeni gördüm kramponum patladı son maçta krampon ihtiyacım var bu fiyat bandında aynı kalitede krampon olursa bana etiket atabilir misiniz rica etsem. halihazırda güzel fiyatta olan ürün varsada link atabilirsiniz

Kramponlarda ciddi şekilde indirimler var. League kramponlar indirimle birlikte tam fiyat performans. 5 bin tl üzerinde 400tl indirimde var ILK500 kuponu ile birlikte bi kaç krampon oldukça uyguna geliyor.

hocam bir kaç krampon çok uyguna geliyor dediniz hangi modeller onlar link atabilme şansınız var mı bütçem 2000 civarı

hocam bir kaç krampon çok uyguna geliyor dediniz hangi modeller onlar link atabilme şansınız var mı bütçem 2000 civarı

teşekkür ederim hocam 41 numarası yok ikisinde ama nasip değilmiş demek ki bekleyelim bakalım bir süre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,235
Üyeler
194,252
Son üye
Xreq
Geri