6-7 sene önce tam pro nike krampon almıştım her maçtan sonra ayağımın altı su topluyodu çok para verdim diye köşeye atmaya kıyamayıp kullanmaya devam ediyodum dişsiz düz halısaha alıp geç 1 yıldır falan oynamıyorum su toplayan yerlerdeki nasırlar hala duruyo ayak sağlığımı bozduçim i halı sahada oynasam ne olur
gayet guzel hocam ben kullaniyorum kaymiyor rahatçim i halı sahada oynasam ne olur
hocam bir kaç krampon çok uyguna geliyor dediniz hangi modeller onlar link atabilme şansınız var mı bütçem 2000 civarıKramponlarda ciddi şekilde indirimler var. League kramponlar indirimle birlikte tam fiyat performans. 5 bin tl üzerinde 400tl indirimde var ILK500 kuponu ile birlikte bi kaç krampon oldukça uyguna geliyor.
![]()
adidas F50 League Mid Firm-Multi Ground Erkek Mor Çim Saha Kramponu
Intersport'ta adidas F50 League Mid Firm-Multi Ground Erkek Mor Çim Saha Kramponu modelini keşfet. Sporda en iyisi sen ol!www.intersport.com.tr
hocam bir kaç krampon çok uyguna geliyor dediniz hangi modeller onlar link atabilme şansınız var mı bütçem 2000 civarı
teşekkür ederim hocam 41 numarası yok ikisinde ama nasip değilmiş demek ki bekleyelim bakalım bir süre![]()
Nike Phantom GX Academy II Fg/Mg Erkek Yeşil/Gri Çim Saha Kramponu
Intersport'ta Nike Phantom GX Academy II Fg/Mg Erkek Yeşil/Gri Çim Saha Kramponu modelini keşfet. Sporda en iyisi sen ol!www.intersport.com.tr
![]()
adidas Copa Pure 2 League Fg Erkek Siyah Çim Saha Kramponu
Intersport'ta adidas Copa Pure 2 League Fg Erkek Siyah Çim Saha Kramponu modelini keşfet. Sporda en iyisi sen ol!www.intersport.com.tr