bir fark yok sadece biri xbox için diğeri ps içinGeçen indirimde turkuaz nova 3x almıştım da daha gelmedi, şimdi de şansa siyah düşmüş ama farklı model bunu alıp onu iade mi etsem değer mi sizce?
renk işi kötü oldu sadece çok cırtlak değildir umarımbir fark yok sadece biri xbox için diğeri ps için
hangi rengi aldınız ?renk işi kötü oldu sadece çok cırtlak değildir umarım
turkuazhangi rengi aldınız ?
4300 e aldım cumartesi gayet hoşuma gitti kulaklık![]()
SteelSeries Arctis Nova 3P Wireless Multi Platform PC, PS, Mobil Uyumlu Kablosuz Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA
SteelSeries Arctis Nova 3P Wireless Multi Platform PC, PS, Mobil Uyumlu Kablosuz Siyah Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile SSH61686 ITOPYA'dawww.itopya.com
Piyasada minimum 5300tl gördüm şuan
sen şükret beyaz almamışsın sararır beyaz bu en azından güzel duruyorturkuaz
@Yozgatlıııfps falan oynuyorsanız almayın iyi ses kasılmıyor
ekolayzır ayarı yapınca cs2 de iş görüyor ama yine de çok iyi diyemem.fps falan oynuyorsanız almayın iyi ses kasılmıyor
steelseries kulaklıkların genelinde bu durum böyle maalesef günlük kullanım için iyi de cs de falan pek bir iş yapmıyorekolayzır ayarı yapınca cs2 de iş görüyor ama yine de çok iyi diyemem.
CS2 de Oyun içinde bir ayar vardı onu değiştirince bayağı düzeliyor aslında onu bir deneyin derim. Ne oldugu aklıma gelmedi şuan.steelseries kulaklıkların genelinde bu durum böyle maalesef günlük kullanım için iyi de cs de falan pek bir iş yapmıyor