taşınabilir derken şarjlı değil. boyut olarak küçük taşırsın.Mini taşınabilir boy mu?
kafa ütüler cinsten sesleri var mı bunların hocam?İşte HY320 ayrı Mini olanı ayrı. Satıcı Mini yazmış mini olan model düz HY300'ün yandan yemişi bir işe yaramaz o. Düz HY320 olsa bende var aralarındaki fark hissediliyor.
Yani kişiden kişiye değişir. Ben biraz hassasım sesleri bence fazla. Ama kimilerinin fan sesi pek umrunda olmuyorkafa ütüler cinsten sesleri var mı bunların hocam?
Garip bir şekilde çalışıyor, en azından videoları oynatıyor yani. Yine de arayüzü falan yavaş çok beklenti olmasın.1 GB ram var içinde ne kadar stabil çalışabilir ki? ha sen telefon veya hdmı ile başka cihaz bağlayacaksan kullanılır.
HY300 olanı %50 indirimde 800TL ye almıştım, ne yalan söyleyim cihaz çok da kötü değil hatta o fiyata ek bir cihaz olmadan Wifiye bağlanıp YouTubeye falan girip videoları donmadan oynatması da etkileyici.Şimdiye kadarki en dip fiyat akakçe. HY300 parasına HY320 model, kendinden hoparlörlü taşınabilir mini Android projeksiyon cihazı. Fason ürün, farklı marka adı altında aslında aynı şeyler satılıyor. Bir alt beyaz versiyonuna göre daha güçlü, yüksek çözünürlüklü ve daha parlak denmiş. Netflix, Youtube tipi uygulamaları açıyor görünüyor. Yansıtabileceğiniz boş alanınız varsa idarelik güzel bir alet gibi. Ben sipariş verdim.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
hy300 nasıl hocam?Mini olansa almayın boşa HY300 modelinin yandan yemişi bir işe yaramaz.
Açıkçası önermem. Hani pek bir keyfi yok, TV'den daha büyük yansıtayım desen ne lumen yetiyor ne çözünürlük. E ufak yansitincada TV kullan daha iyi...hy300 nasıl hocam?