🔥İndirim HY320 Taşınabilir Mini Projeksiyon Cihazı 1918 TL

XanthiN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,574
Şimdiye kadarki en dip fiyat akakçe. HY300 parasına HY320 model, kendinden hoparlörlü taşınabilir mini Android projeksiyon cihazı. Fason ürün, farklı marka adı altında aslında aynı şeyler satılıyor. Bir alt beyaz versiyonuna göre daha güçlü, yüksek çözünürlüklü ve daha parlak denmiş. Netflix, Youtube tipi uygulamaları açıyor görünüyor. Yansıtabileceğiniz boş alanınız varsa idarelik güzel bir alet gibi. Ben sipariş verdim.

1777924134083.webp

1777924043810.webp

Son düzenleme:
Mini olansa almayın boşa HY300 modelinin yandan yemişi bir işe yaramaz.
Bu modelle alakalı internette bir sürü bilgi var. Bazı yerlerde mini modeli 1080p destekliyor deniyor bazı yerlerde 720p diyorlar, bazı satıcılar ürünlerinin mini olup olmadığını bile bilmiyor.

Mini olansa almayın boşa HY300 modelinin yandan yemişi bir işe yaramaz.
Beklentiye bağlı biraz, fiyatı ortada. Bunun beyaz HY300 olanını işyerine bi arkadaş getirip geldi. İyi karanlık ortam olmak şartıyla YouTube vs. izletecek seviyedeydi. HY320 biraz daha iyiymiş. Yattığın yerden tavana yansıt izle şeklinde idarelik kullanılabilir. 2000₺ sonuçta, ne kadar ekmek o kadar köfte.

Beklentiye bağlı biraz, fiyatı ortada. Bunun beyaz HY300 olanını işyerine bi arkadaş getirip geldi. İyi karanlık ortamda YouTube, Netflix vs. izletecek seviyedeydi. HY320 biraz daha iyiymiş. Yattığın yerden tavana yansıt izle şeklinde idarelik kullanılabilir. 2000₺ sonuçta, ne kadar ekmek o kadar köfte.
İşte HY320 ayrı Mini olanı ayrı. Satıcı Mini yazmış mini olan model düz HY300'ün yandan yemişi bir işe yaramaz o. Düz HY320 olsa bende var aralarındaki fark hissediliyor.

İşte HY320 ayrı Mini olanı ayrı. Satıcı Mini yazmış mini olan model düz HY300'ün yandan yemişi bir işe yaramaz o. Düz HY320 olsa bende var aralarındaki fark hissediliyor.
HY320'lerin hepsi mini değil mi? Başlık yada açıklamasında "mini" yazmayan mesela şu ve şunu gördüm. Fiyatları da normale göre yüksek. Sizin aldığınızın linki var mı? Böyle 4-5 bin liralara çıkıyor ise F/P'liği kalmıyor bence. Ucuz ve idarelik olarak paylaşmıştım, bu açıdan mini de eh'lik iş görür bence.

HY320'lerin hepsi mini değil mi? Başlık yada açıklamasında "mini" yazmayan mesela şu ve şunu gördüm. Fiyatları da normale göre yüksek. Sizin aldığınızın linki var mı? Böyle 4-5 bin liralara çıkıyor ise F/P'liği kalmıyor bence. Ucuz ve idarelik olarak paylaşmıştım, bu açıdan mini de eh'lik iş görür bence.
Ben alalı bayağı oldu. Ama mini ve düz olan farklı modeller ve ciddi fark var onu biliyorum.

bende h300 var hy320 önerir misin görüntü kalitesinde ve paralklıkta artış olur mu?

yaklaşık 2 yıldır hy300 kullanıyorum aktif bir şekilde. resmen tv gibi kullanılıyor banamısın demedi hala çalışıyor.
he bu saatten sonra önermem üst modelleri alınmalı androidi artık kafayı yemeye başladı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,941
Üyeler
193,953
Son üye
FEODAL
Geri