❌İndirim Bitti! HY320 Taşınabilir Mini Projeksiyon Cihazı 1918 TL

Alternatif Tavsiye: Muadili olsun 1080p olsun renkler canlı dursun diyen alternatif olarak "HY260 PRO Mini" ymodeline bi baksın derim kullanıyorum uygun fiyatlılar arasında açık ara çok daha kaliteli 3500 civarıydı uyguna bulabilen yapışsın
 
Tavsiye var mı ya böyle ucuz bir tane odada kullanabileceğim film izlerken?
 
İşte HY320 ayrı Mini olanı ayrı. Satıcı Mini yazmış mini olan model düz HY300'ün yandan yemişi bir işe yaramaz o. Düz HY320 olsa bende var aralarındaki fark hissediliyor.
kafa ütüler cinsten sesleri var mı bunların hocam?
 
kafa ütüler cinsten sesleri var mı bunların hocam?
Yani kişiden kişiye değişir. Ben biraz hassasım sesleri bence fazla. Ama kimilerinin fan sesi pek umrunda olmuyor :D
 
1 GB ram var içinde ne kadar stabil çalışabilir ki? ha sen telefon veya hdmı ile başka cihaz bağlayacaksan kullanılır.
Garip bir şekilde çalışıyor, en azından videoları oynatıyor yani. Yine de arayüzü falan yavaş çok beklenti olmasın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şimdiye kadarki en dip fiyat akakçe. HY300 parasına HY320 model, kendinden hoparlörlü taşınabilir mini Android projeksiyon cihazı. Fason ürün, farklı marka adı altında aslında aynı şeyler satılıyor. Bir alt beyaz versiyonuna göre daha güçlü, yüksek çözünürlüklü ve daha parlak denmiş. Netflix, Youtube tipi uygulamaları açıyor görünüyor. Yansıtabileceğiniz boş alanınız varsa idarelik güzel bir alet gibi. Ben sipariş verdim.


Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
HY300 olanı %50 indirimde 800TL ye almıştım, ne yalan söyleyim cihaz çok da kötü değil hatta o fiyata ek bir cihaz olmadan Wifiye bağlanıp YouTubeye falan girip videoları donmadan oynatması da etkileyici.

Ama çok işlevsel bir yanı da yok açıkçası, dev ekran yapayım dersen parlaklık berbat oluyor karanlık odada zar zor görüyorsun, parlaklığı normal seviyeye çekmek için daha ufak alana yansıtıyorsun anca öyle iş yapıyor ama bu sefer de görüntü kalitesi biraz göze batmaya başlıyor. Yani şöyle açıklayım evinizde bir laptop, bir masaüstü bilgisayar falan varsa onların ekran size kat kat iyi deneyim yaşatır.
 
hy300 nasıl hocam?
Açıkçası önermem. Hani pek bir keyfi yok, TV'den daha büyük yansıtayım desen ne lumen yetiyor ne çözünürlük. E ufak yansitincada TV kullan daha iyi...
 
Ben yıllardır p30 diye modelini kullanıyorum muhtemelen farkı yoktur. Hy320 arkadaşım almıştı farkı yoktu. Tabi kutusundaki yazılara baksan aşırı fark gibi gözüküyor ama her şeyi aynıydı.
Bunlarla iyi filmleri değilde öyle çerezlik dizileri izlemek iyi oluyor. Ortam karanlıksa açtığın dizi ya da filmin teması çok karanlık değilse rahatça izlenir.
Direk ışık kaynağından görüntü göze gelmediği için gözü yormuyor.
Yanına kablosuz hoparlör şart çünkü fan sesi duymamak için biraz uzak kalması iyi oluyor. Qcy sp2 aldım 2 tane nadiren sapıtsada stereo olarak çok kullanışlı oldu.
Filmi ya da dizileride usb den izliyorum wifisi arada sapıtıyor çünkü.
Bu şekilde kullanınca uzun yıllar daha gider gibi. Tek sorun içi toz doldu cesaret edip içini açamadım ama bir gün deneyeceğim.
 
Geri
Top