3k-4k civarında mouse önerisi

Reaksiyon skoru
38

bu mouseların arasında kaldım sizce daha iyisi varmı yada önerileriniz neler claw tutuyorum bu arada?

bu mouseların arasında kaldım sizce daha iyisi varmı yada önerileriniz neler claw tutuyorum bu arada?

hocam hem mini versiyonu hemde medium versiyonları mevcut. bunlara da goz atablirsiniz claw icin alınabilecek en iyi mouse bence. hard claw kullanıyorum bende

hocam hem mini versiyonu hemde medium versiyonları mevcut. bunlara da goz atablirsiniz claw icin alınabilecek en iyi mouse bence. hard claw kullanıyorum bende
hocam saol önerin icin ama farkları ney onlarıda değinsen benim çok daha iyi olur şu şeyi diğerlerinden daha iyi falan

hocam saol önerin icin ama farkları ney onlarıda değinsen benim çok daha iyi olur şu şeyi diğerlerinden daha iyi falan
Sadece boyut farki var medium boyutlu olan sizin attginiz scyrox ile ayni shape e yani şekil olarak ayni mouse. mini versiyonu biraz daha kucuk scyrox a gore sensor olarak ta xs1 sensor kagit uzerinde bir tik daha iyi scyrox ta bulunan sensore gore. Bu mouse dan bende 2 tane mecvut biri pulsar x2h es white 4k digeri de pulsar x2 es v3 mini 8k hz. Zaten driver a filan gerek kalmadan herseyi altindaki oled ekrandan ayarlayabiliyorsunz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Scyrox ta deneme firsatim oldu hocam. Aralarinda ciddi bir kalite farki var pulsarin malzeme kalitesi cok tok ve premium hissettriyor. Zaten pulsar es modelleri yurtdisinda kendi sitelerinde 130 dolar civari filan normal fiyati boyle. gaming gen cok iyi fiyattan getirmis turkiye e

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,897
Üyeler
193,850
Son üye
Ahmetcans7
Geri