🔥İndirim Zotac RTX5070Ti Gaming Solid SFF 47.000 TL

Bir şey soracağım. Siz bu indirimleri nasıl direk yakalıyorsunuz? Ya da bunun için özel bir bildirim mi açmam lazım? (Bildirim izni açık sitenin) Yani bakıyorum da atılan indirimler 3 saatte gidiyor gibi bir şey.
Kimse direk yakalamıyor hocam. Günlük rutin gazete okur gibi, Instagram reels kaydırır gibi hobisine göre indirim olabilecek sayfaları geziyor millet. Kimisi sahibindenden araba bakar kimisi başka yerden 😂

Kimse direk yakalamıyor hocam. Günlük rutin gazete okur gibi, Instagram reels kaydırır gibi hobisine göre indirim olabilecek sayfaları geziyor millet. Kimisi sahibindenden araba bakar kimisi başka yerden 😂
Reis vallaha bende bakıyorum ama zamanlama kötüyse kaçırmış oluyorum yine de sağol bilgilendirme için.

Vatan yapıyor hocam sadece bu indirimi onların stoklarındada INNO3D Zotac genellikle indirime giriyor. 43e iner inmez bilemeyiz eğer bu fiyattan satarsa düşürmezler. Satamazlarsa vatan bu ne yapacağı belli olmaz.

hocam zotac güzel marka şahsen ben 5070ti amp kullanmaktayım soğutmasına diyecek bişey yok fiyat konusuna gelirsek 43 e inmesi zor gibi geçen yıl ağustos ta vatandan 41 e aldım

47’den satılırsa fiyat düşmez, satılmazsa düşürmekten başka çareleri kalmaz çünkü finansallar tüm sektörleri sıkıştırıyor. Vergi, kredi, maaş ödemeleri vs. Tek bir firma bile yoktur sanırım şu an özsermayesiyle kulağının üzerine yatarak satış yapabilen

hocam zotac güzel marka şahsen ben 5070ti amp kullanmaktayım soğutmasına diyecek bişey yok fiyat konusuna gelirsek 43 e inmesi zor gibi geçen yıl ağustos ta vatandan 41 e aldım
Zotac markasını bende seviyorum. Zamanında gtx 465 zotac kullanıyordum. Yaklaşık 2020 21 e kadar kullandım sanırım ve hala elimde duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,208,341
Üyeler
194,339
Son üye
F.unlu
Geri