Yeni sistem topluyorum (9800X3D + 5070 Ti) – öneri lazım

Cress

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba, yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum ve aşağıdaki bileşenleri seçtim:

B850 WiFi anakart

AMD Ryzen 7 9800X3D işlemci

RTX 5070 Ti ekran kartı

32 GB (16x2) DDR5 RAM

1 TB NVMe SSD

360 mm sıvı soğutma

Kasa ve PSU’yu henüz seçmedim, sistemi buna göre tamamlayacağım.

Sizce bu parçalar uyumlu mu? Darboğaz, ısınma veya güç tüketimi açısından bir sorun yaşar mıyım?

Ayrıca mümkünse tüm bileşenler için (anakart, ekran kartı, RAM, SSD, sıvı soğutma, kasa ve PSU dahil) marka/model önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Ekran kartı tarafında uzun süredir NVIDIA kullanıyorum, bu yüzden tercihim NVIDIA’dan

Şimdiden teşekkürler.

hocam sadece generic isimleri yazmışsınız uyumsuz olacak bir durum yok. ideal 4k 2k oyun bilgisayarı yazdıklarınız.

Gayet güzel. Kasa olarak lianli v100r , soğutma olarak iyi bi kule tipi , psu 850w 1st . Sadece oyun için alacaksan da 9070xt

B850 WiFi anakart

RTX 5070 Ti ekran kartı

32 GB (16x2) DDR5 RAM

1 TB NVMe SSD

360 mm sıvı soğutma

Sizce bu parçalar uyumlu mu? Darboğaz, ısınma veya güç tüketimi açısından bir sorun yaşar mıyım?

Ayrıca mümkünse tüm bileşenler için (anakart, ekran kartı, RAM, SSD, sıvı soğutma, kasa ve PSU dahil) marka/model önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Ekran kartı tarafında uzun süredir NVIDIA kullanıyorum, bu yüzden tercihim NVIDIA’dan

Şimdiden teşekkürler.
Hocam model adları yazmıyor ki. Modelleri seçin yanına fiyatlarını yazın.

Parçaların uyumuna bakmak için spesifik olarak marka ve modelleri bilmek gerekiyor

B850 WiFi anakart

RTX 5070 Ti ekran kartı

32 GB (16x2) DDR5 RAM

1 TB NVMe SSD

360 mm sıvı soğutma

Şimdiden teşekkürler.
marka model olmadan bir şey söylemek doğru olmaz tam bütçe ne mesela o da önemli

Geri