Bu kadar basit bişey için 1000+ fazla hocam. 200 liraya şunu almak daha mantıklı geldi.Hocam bunu aldım https://www.northbayouturkiye.com/urun/nb-north-bayou-fp-2 incelemek istersen.
Bu taktiği nasıl keşfettiniz hocamDestek > Temu ile sohbet et kısmından "please remove the minimum purchase limit, i cant afford it" yazın direkt %20 tanımlanıyor.
Alıntıyı görüntüle
325 tl ye monitör soğutucu alsa tek fanlı daha iyi illa stand gerekliyseBu kadar basit bişey için 1000+ fazla hocam. 200 liraya şunu almak daha mantıklı geldi.
OBEV Taşınabilir Laptop Stant Bilgisayar Stant Notebook Stant Tüm Laptoplarla Uyumlu Bilgisayar Standı Taşınabilir Metal Kaymaz Stant Dizüstü Bilgisayar Stantları Stantı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
OBEV Taşınabilir Laptop Stant Bilgisayar Stant Notebook Stant Tüm Laptoplarla Uyumlu Bilgisayar Standı Taşınabilir Metal Kaymaz Stant Dizüstü Bilgisayar Stantları Stantı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
dilenerekBu taktiği nasıl keşfettiniz hocam![]()
Hocam laptop masada çok yer kaplıyor onun için yoksa bunlardan çok kullandım.Bu kadar basit bişey için 1000+ fazla hocam. 200 liraya şunu almak daha mantıklı geldi.
OBEV Taşınabilir Laptop Stant Bilgisayar Stant Notebook Stant Tüm Laptoplarla Uyumlu Bilgisayar Standı Taşınabilir Metal Kaymaz Stant Dizüstü Bilgisayar Stantları Stantı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
OBEV Taşınabilir Laptop Stant Bilgisayar Stant Notebook Stant Tüm Laptoplarla Uyumlu Bilgisayar Standı Taşınabilir Metal Kaymaz Stant Dizüstü Bilgisayar Stantları Stantı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bu obev standların yükseklik ayarlama deliğine giren ayak kısmı laptopu her oynattığımda kayıp duruyor yapıştırmak lazım.Bu kadar basit bişey için 1000+ fazla hocam. 200 liraya şunu almak daha mantıklı geldi.
Hocam alma sebebim masada çok yer kaplıyor 2 monitörmüş gibi kullanacağım o yüzden. Monitörümün yanında durcak böyle325 tl ye monitör soğutucu alsa tek fanlı daha iyi illa stand gerekliyse
![]()
Torima Laptop Soğutucu Tek Fanlı Cooling Pad Notebook Stand CF01 Siyah - Fiyatı, Yorumları
Laptop Soğutucu Tek Fanlı Cooling Pad Notebook Stand CF01 Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
dilenerek
çıkıyorHocam sipariş verdim içerisinden bağlantı vidaları çıkıyor mu bilginiz var mı?
ben fp olsun diye dedim aynı fiyatlara geliyor monitör fanları işlevini yitirdiyse al stand gibi 4 tane ayarı var bunun bende varHocam alma sebebim masada çok yer kaplıyor 2 monitörmüş gibi kullanacağım o yüzden.