🔥İndirim 🔥 North Bayou F80 Monitör Standı 2026 Yeni Versiyon 997 TL GÜNCEL 🔥

hiç aklımda yokken 824tl'ye bende aldım bir tane. kullananlar bayağı memnun bende memnun kalırım diye düşünüyorum. kullanıp tavsiye vermek isteyen olursa sevinirim.

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    10.1 KB · Hit: 52
Alın aldırın şu standı, işyerindeki monitöre aşağıya bakmaktan sırtım omzum ağrıyordu, indirime girersem çekerim bir tane dediğim noktada 860 tl gibi bedava fiyata düştü.

Arkadaşlar kupon için önceden alışveriş yapmış olmak gerekiyor mu?

Bu kadar basit bişey için 1000+ fazla hocam. 200 liraya şunu almak daha mantıklı geldi.

Bu kadar basit bişey için 1000+ fazla hocam. 200 liraya şunu almak daha mantıklı geldi.
325 tl ye monitör soğutucu alsa tek fanlı daha iyi illa stand gerekliyse

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu taktiği nasıl keşfettiniz hocam:D
dilenerek

Hocam laptop masada çok yer kaplıyor onun için yoksa bunlardan çok kullandım.

Bu obev standların yükseklik ayarlama deliğine giren ayak kısmı laptopu her oynattığımda kayıp duruyor yapıştırmak lazım.

325 tl ye monitör soğutucu alsa tek fanlı daha iyi illa stand gerekliyse

dilenerek
Hocam alma sebebim masada çok yer kaplıyor 2 monitörmüş gibi kullanacağım o yüzden. Monitörümün yanında durcak böyle

1777984621994.webp

Hocam sipariş verdim içerisinden bağlantı vidaları çıkıyor mu bilginiz var mı?
çıkıyor

Hocam alma sebebim masada çok yer kaplıyor 2 monitörmüş gibi kullanacağım o yüzden.
ben fp olsun diye dedim aynı fiyatlara geliyor monitör fanları işlevini yitirdiyse al stand gibi 4 tane ayarı var bunun bende var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,208,188
Üyeler
194,194
Son üye
kaurai
Geri