Lenovo Legion H410 Kablosuz Gaming Kulaklık 1.299 TL + 2500-500 indirim

Emuru

80+
Reaksiyon skoru
59
Dip fiyatında. Yurt dışı fiyatı 60 dolar civarında amazon.com linkini de ekliyorum, keepa'da fiyat geçmişi de bu şekilde. Yorumlar olumlu. N11 2500 üzerine 500 indirim kuponu var 2 tane alınırsa tane 1050ye gelir.

Video inceleme dahil hiçbir şey yok piyasada. Amazonun kullanıcı yorumuna bakarak aldım ben bu fiyata kablosuz kulaklık yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kuponu başka şeyde kullanabilir miyiz?
Satıcı n11 olduğu müddetçe evet

Dip fiyatında. Yurt dışı fiyatı 60 dolar civarında amazon.com linkini de ekliyorum, keepa'da fiyat geçmişi de bu şekilde. Yorumlar olumlu. N11 2500 üzerine 500 indirim kuponu var 2 tane alınırsa tane 1050ye gelir.

o dediğiniz kod hangisi oluyor acaba bulamadım bir de fps oyunu oynayan biri için alınır mı

7.1 özelliği var mıdır?

alacak varsa ankara içi. Birlikte alabiliriz
aynı şekilde ist içi var ise alayım teslim ederim

o dediğiniz kod hangisi oluyor acaba bulamadım bir de fps oyunu oynayan biri için alınır mı

aynı şekilde ist içi var ise alayım teslim ederim
Linke tıklayın ürüne özel kuponlar kısmında 2500-500 var

Kupon Bende de görünüyor iyi bakın aşağılara

Son düzenleme:
cloud 3 wireless var kafamı agrıtıyor camış gibi agır bunu alasım var hafif duruyor. Kablolularda 7.1 sürücü vs umrumda değil aygıt yöneticisinden realtek sürücüsü yükkleyince şahlanıyor ama bu kablosuzlarda olmuyor o diye biliyorum.

Edit: cloud 3 ile aynı agırlıktaymış ama nedense bu platik hafif gibi geldi yorumlardada band sebebiyle kafayı hiç agrıtmıyor yazmışlar.

Kupon sepette çıkmıyor sadece ürünün altında var

Geri