Üniversite Hakkında Tavsiye Verebilecek

Lise 12. Sınıf öğrencisi ortaokuldan beri ilahiyat ilgisi olan İmam yada din kültürü öğretmeni hayali olan biriyim ataması iş imkanı kısıtlı belli bende şimdiden Gazali vs okuyup kendime dini terimler sözlüğü yapmaya başladım öğrenmek maksadıyla lakin yks derslerine ilgim pek yok bende ztn yerleşmesi basit ama okuyup atanması zor bir bölümdür ilahiyat hedefim Çanakkale 18 Mart ve zor değil hani istediği sıralama 400 k civarı netlerde benim genelde tyt 30-45 arası ayt 30 civarı alıyorum zihnen sanki çantada keklik gibi geliyor ancak bunun garantisi yok farkındayım bir bakıma 40 gün kala çalışayim ney arttirayim diyorum sonrada diyorumki 40 günde ne yapabilirsin diğer yandan diyorumki zor değil ztn ilahiyata şimdiden başlayayım çünkü benim herkesten 1-0 önde olmam gerek bu yol taşlıdır iyi bilmek gerek daha çok maneviyat tarafındayım o konularda az biraz bilgim var arttırıyorum hani sevdiğim şeyler diye öğrenmekte mutlu ediyor sizce ne yapmalıyım varmıdır bir tavsiyeniz yks calisayimmi gerek yokmu
bu netlerin yarısını bile yapsan sözel 400k gelir hedefin buysa daha farklı biryer düşünmüyorsan kendini geliştir dediğin gibi yap diğerlerinin dediklerine bakma son 1 senedir sıralama hesaplama sitelerinde yatıp kalkıyorum bu netlere çok çok rahat girersin sözel 400kya

bu netlerin yarısını bile yapsan sözel 400k gelir hedefin buysa daha farklı biryer düşünmüyorsan kendini geliştir dediğin gibi yap diğerlerinin dediklerine bakma son 1 senedir sıralama hesaplama sitelerinde yatıp kalkıyorum bu netlere çok çok rahat girersin sözel 400kya
400 bine rahat girilir ben ,, düz 400 anladım

Ben çalışarak yksye girsem sözel bölümde herhalde bir 10 k yada 5 k yaparım gibi de benim bölümüm sözel değil

Vallahi bilmiyom ya bir yandan çalışıp konyayi denemekte istiyom Konya ilahiyatta iyi üni lakin bir diğer yanımda diyorki sen kendini gelistirirsin bari üni hayatını güzel geçir gezersin biraz Çanakkale'nin etrafı doludur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,110
Üyeler
194,837
Son üye
zaferss
Geri