Çözüldü✓ Şuanda hazır sistem alınır mı?

Reaksiyon skoru
0
Şu an fiyatlar düşüş eğiliminde ve orta segment bir sistem toplamak istiyorum. Ancak fiyatların daha da düşüp düşmeyeceği ya da tekrar yükselip yükselmeyeceği konusunda emin değilim. Eğer fiyatlar yükselecekse, en pahalı bileşenlerden başlayarak parçaları tek tek satın alıp sistemi zamanla kendim toplamak istiyorum. Eğer düşüş devam edecekse, hazır sistemlere yönelmeyi planlıyorum. Bu konudaki fikirlerinize ve tavsiyelerinize açığım.

NOT: Forumu yeni yeni kullanıyorum bazı hatalar olabilir af ola

ister şimdi alın
ister 1 ay sonra isiter 2222 yılında alın
tek tek ürün almayın

atın elinize geçen bütçeyi değerli maden döviz veya mevduata (yatırım tavsiyesi anlamında değil paranızın kayıp yaşayacağını düşünüyorsanız o kaybı minimalize etmek için)

bütün ürünleri alabileceğiniz zaman toplu olarak veya hazır sistem olarak alın

anladım hocam direk toplu öneriyorsun neden parça parça değilde direk toplu öneriyorsun peki çoğu kişi kendin topla ayarla der diye diyorum

anladım hocam direk toplu öneriyorsun neden parça parça değilde direk toplu öneriyorsun peki çoğu kişi kendin topla ayarla der diye diyorum
Topludan kastı bir anda tüm parçaları sipariş et demek istiyor. Çünkü atıyorum bu ay anakartı işlemciyi aldın koydun kenara. Diğer ay ekran kartını aldın. Diğer ay ramleri ve kasayı vs. aldın diyelim. İlk ay aldığın anakartın iade süresi geçiyor çalışmıyorsa garantiyle uğraşacaksın vs vs. Bundan dolayı hepsini bir anda sipariş et diyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sadece denk gelirsen vatan ram indirimi olursa ramleri 2x16 olarak al. Bozuk çıkarsa da sadece onla uğraşırsın ama ram için değer ömür boyu garantili parçalar oluyolar genelde zaten.

anladım hocam mantıklı teşekürler şeyi sorcam tekrardan vatan fırsatı gibi fırsat ürünleri burda sürekli paylaşılıyor dimi aktif olarak takip etmeye başlıcam çünkü çokta bilmiyorum oyuzden merak ettiğimden soruyorum

Geri