un4given35
80+
- Reaksiyon skoru
- 81
9999 a aldım iade edicem ama kullanmadım hiç sadece cs oynuyorum 1080p monitör vardı sigortaya verdim 1080 daha iyi cs için
adam indirimde yok etmeye bütçe ayırıyoŞöyle bi kenarda 100k bekletiyorum belli bu yaz bişeyler baya dibi görücek bakalım
bakalım sonraki adım ne olacak direkt 9999 olsa iyibaya S verdi bu monitörün konusu etkilenmedim o kadar bu sefer![]()
700 lira var arada diğer monitörde tamir olursa 3. Monitör olacak hatta bi tane de 60 hz var evde gereksiz olur şuan 2k 185 hz ile oynuyorum9999'a almış olsam iade etmem at kenara dursunluk fiyat![]()
değil. çinli marka. türkiye'de temsilcisi ve distribütörü index bilgisayar. çok büyük bir distribütördür bünyesinde datagate-despec gibi distiler de bulunur. güvenle alabilirsin paneli segmentinin en iyisi.Kardeşlerim bu marka yerli bir marka mıdır ?
Geçen bir konuda ips glow sorunu yüzünden önermeyi bıraktığını söylemişti.Geldi bütün forumun gönlünün efendisi. "Milli monitörümüz olmaya aday" lafını ağır hakaret kabul ederim bu arada. Direkt milli monitörümüz. Doğru muyum @Tayfunns Bey?