maalesefYükselen tek şey cehalet hocam ve onun beraberinde getirdiği eziyet, sefalet ve felaket![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
temudan %20 kuponu alarak alabilirsin hala hocam 980 tl yeBende alıcaktım zam gelmiş cidden
maalesefYükselen tek şey cehalet hocam ve onun beraberinde getirdiği eziyet, sefalet ve felaket![]()
temudan %20 kuponu alarak alabilirsin hala hocam 980 tl yeBende alıcaktım zam gelmiş cidden
beylen bilen var mıAlmak istiyorum ama şu tarz masaya nasıl olucak onu bilmiyorum
Monitörün arka kapağını sökmen gerekiyor galiba buna benzer bir monitörde bende vardı arka kapağını söküp çıkarmıştım ama dikkatli olDostlar monitör tutucu geldi, Asus tuf vg279Q1R monitörüm var bunu sökemiyorum nasıl sökülür bilgisi olan var mı ?
Komple parlak siyah olanı var hocam ama biraz daha pahalı o tabi.2026 modelin siyah rengi var mı arkadaşlar ben bulamadım siyah almak istiyorum
Hocam modelini atar mısınız bi monitörün bakalım yardımcı olalım sanırım arka kapak sökülüp çıkartılıyor o kısım.Dostlar monitör tutucu geldi, Asus tuf vg279Q1R monitörüm var bunu sökemiyorum nasıl sökülür bilgisi olan var mı ?
Hocam masaya delip sabitleyebilirsiniz o aparat da var.beylen bilen var mı
hemen üstündeki uzun kapağı tornavidayla aralayınca dillerinden kurtuluyor sonra vidaları söküp çıkartabılıyorsun ayağı tahmin ederek buldum videosunu bulamadım internette.Monitörün arka kapağını sökmen gerekiyor galiba buna benzer bir monitörde bende vardı arka kapağını söküp çıkarmıştım ama dikkatli ol
Eline arızalı ürün geçmediyse kullanıp da kötü diyen yoktur. Her kuruşunun hakkını veriyor.Bugün gelmiş deneyince yazacağım tekrardan iyi/kötü diye
Hayırlı olsun hocam24 saat geçmedi elime ulaştı. Cok güzel sekilde geldi jelatini ustunde. Kurulmu epey basit sağlam. Monitor alinca da guzel sonuc alırım umarım
Alıntıyı görüntüle
BakacağızEline arızalı ürün geçmediyse kullanıp da kötü diyen yoktur. Her kuruşunun hakkını veriyor.
monitörü almadanda tutucuyu alanı ilk defa gördüm24 saat geçmedi elime ulaştı. Cok güzel sekilde geldi jelatini ustunde. Kurulmu epey basit sağlam. Monitor alinca da guzel sonuc alırım umarım
Alıntıyı görüntüle
Hocam alanım dar olduğu için tutucu olmadan sigmasinin imkani yok hiçbir şekilde 24" bile alsam indirime girmişken peşin peşin alayım dedimmonitörü almadanda tutucuyu alanı ilk defa gördüm![]()