Öneri 🙌 1700 TL Kulakiçi Bluetooth Kulaklık Önerisi (SADECE AMAZON)

k0nzsi4

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,929
Selamlar,

Amazon'da nereden geldiği belli olmayan 1600 TL'lik bir hediye bakiyem var. 1700 TL'ye kadar kulaklık önerisi rica ediyorum. Aktif kullandığım QCY T13 çok memnunum fakat 3 yıllık perişan olmuş durumda kapağı kırık vs. vs. QCY T13 ANC alsam işimi görür diye düşünüyorum ama 1700 TL'ye sığacak daha iyisi illaki vardır. Bilenlerden destek rica ederim. Teşekkürler.

Selamlar,

Amazon'da nereden geldiği belli olmayan 1600 TL'lik bir hediye bakiyem var. 1700 TL'ye kadar kulaklık önerisi rica ediyorum. Aktif kullandığım QCY T13 çok memnunum fakat 3 yıllık perişan olmuş durumda kapağı kırık vs. vs. QCY T13 ANC alsam işimi görür diye düşünüyorum ama 1700 TL'ye sığacak daha iyisi illaki vardır. Bilenlerden destek rica ederim. Teşekkürler.
Hocam meraktan bir şey soruyorum, çok memnunsanız niye aynısından bi tane daha almıyorsunuz? Acun Ilıcalı gibi mesela o da siyah tshirtten çok memnun duruyor :d

Hocam meraktan bir şey soruyorum, çok memnunsanız niye aynısından bi tane daha almıyorsunuz? Acun Ilıcalı gibi mesela o da siyah tshirtten çok memnun duruyor :d
t13 anc 750 tl bandında. 1700 TL'ye kadar daha iyisi varsa onu alayım diye sordum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorken öneri istediğim yardım istediğim konularda hiç yardım edilmiyor. üzücü.

• Beğen
Reaksiyonlar: kevx
qcy melobuds pro çok çok memnunum 2 haftadır kullanıyorum buds fe den açıkça daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,110
Üyeler
194,837
Son üye
zaferss
Geri